To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] beeeMWuuuuu e39 530i touring

saxorulez - Śro 30 Gru, 2009

CHRZANEK,

Radek a jak staniesz w niemczech?? Ja na siebie ryzyka przyprowadzania auta z zepsutą skrzynia nie biorę :D

kubas - Śro 30 Gru, 2009

a no chyba że 1 i 2 nie ma
CHRZANEK - Śro 30 Gru, 2009

saxorulez napisał/a:
Radek a jak staniesz w niemczech?? Ja na siebie ryzyka przyprowadzania auta z zepsutą skrzynia nie biorę

Nie no myslałem że jesteś zainteresowany, to bym Ci przytachał to beemwu.
Jak bym stanał na autobanie w Dojczlandii to wykonuje telefon do przyjaciela z MTL Transport i po chwili przyjeżdża po mnie Bruce Wszechmogący ze śląska :)

CHRZANEK,

zainteresowany jestem, ale nie chcę sobie kupić problemu :) Oferta jest atrakcyjna, bo takie auto kosztuje ok 30 000 w PL. Tutaj po opłatach i naprawie powinno wyjśc ok 25 000 wiec już tak mega atrakcyjnie nie jest. Dlatego też trzeba rozważnie dysponować budżetem aby nie przepłacić.

Bad-i - Śro 30 Gru, 2009

jakby miala 4x4 to bym ja wzial :]
PiTT - Śro 30 Gru, 2009

zacny dupowóz, jak będę potrzebował kombi to właśnie takie e39 będzie na 1-szym miejscu
mimo wieku i przejechanych km te fury są nie do zayebania
moja z 99r. od nowości po PL drogach jeździła i pierwsza naprawa zawieszenia dopiero jak ja kupiłem czyli przy ok 230tyś. fakt że było już dobrze wytrzepane to stare, ale jak żywotność jest taka to warto to zrobić i przejeździć kolejne 200k
do tego w tym silniku chyba tak samo jest łancuch rozrządu, elegancka sprawa
silniki latają na lajcie pow. 500k.
no i sama blacha, tak jak pisałem moja od nowości w PL a grama rdzy nigdzie nie było
a na koniec silnik, 3.0i czyli już konkretnie się napędza, myślałem właśnie o swapie na ten motor u siebie
sam bym chętnie taką białą sobie sprawił i nieco zrobił :D
czyli nieco w dół i ładne koło, najlepiej 19" albo 18" z m5 ;)

kubas - Śro 30 Gru, 2009

PiTT napisał/a:
czyli nieco w dół

15cm !!

PiTT - Śro 30 Gru, 2009

kubas napisał/a:
PiTT napisał/a:
czyli nieco w dół

15cm !!

hehe, nie, tutaj nie ma co przesadzać
-35 jak miałem u siebie jest optymalnie, chociaż może nieco za mało
max -60/-40 ;)

MoRToN - Śro 30 Gru, 2009

Biały rajdowy kolor w takim razie biały rajdowy OZ ! Inaczej tego nie widze.
kubas - Śro 30 Gru, 2009

i płyta pod silnik ! elektroszpera też by się nadała na co dzień !

i stalówki
k-mart - Śro 30 Gru, 2009

Dokladnie, niestety jest to spotykana usterka tych skrzyn, dowiadywalem sie swego czasu. Najpierw konczy sie wsteczny, potem nagle nie ma 1 i 2, dokladnie tak bylo. 3, 4 oraz 5 nadal sa.
Koszt naprawy tej skrzyni w PL z gwarancja to jakies 4000-5000zl, z tego co pamietam (gdzies w wawie).

Z obnizeniem tej nie jest latwo, jako ze z tylu jest pneumatyka, trzeba jakos sterowniki przeprogramowac a na przod sprezyna.

Michał - Śro 30 Gru, 2009

Rodzina mojego kumpla z pracy ma taką do sprzedania ...
Gotti - Śro 30 Gru, 2009

k-mart napisał/a:

Zalozmy ze sprzedam ja komus za "2500chf", od tej wartosci trzeba liczyc naleznosci.

Jest jeszcze takie przejście graniczne na którym nie zakwestionują takiego rachunku ?

k-mart - Śro 30 Gru, 2009

ostatnio dawalo sie standardowo w thayngen, a bywaly jakies problemy?
nie jestem na biezaco, jako ze z handlem samochodow mam juz od jakiegos czasu malo wspolnego.