To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Mały zonk z dżwignią zmiany biegów

Bart - Nie 03 Sty, 2010

tak powinien wyglądać:

Greg - Nie 03 Sty, 2010

Widziałbym Ciebie w tym przebraniu. :faja:
vitesse - Pon 04 Sty, 2010

Vlodarsky napisał/a:
michool_vt napisał/a:
kurf..
takie wlasnie mam o tym pojecie

wiesz saxo to już zabytek :) jak mój cabrio... w nowych furexach są linki, dsg, doppelsprzęgła, sensodrive i inne

w starych citroenach tez linki byly

Vlodarsky - Pon 04 Sty, 2010

vitesse,
vitesse napisał/a:
w starych citroenach tez linki byly

łał tylko wiesz... w starych Citroenach się nie zachowywały tak świetnie jak w nowych.

Może dlatego, że do Xantii zestaw linek kosztował 2100 zł a do C2 400 zł... z resztą co ja mogę o tym wiedzieć.

edit: a reszta to raczej Fiaty były jak Evasion (Fiat Ullyse) czy Jumper (Fiat Ducato) Citroen raczej nie stosował poza małymi wyjątkami.

Problem ze stającymi linkami w zimę zaczął się od Xsary Picasso i sierżant nie ma tu znaczenia.

Greg - Pon 04 Sty, 2010

Dziś było to samo, rano i gdy wracałem z pracy. Oczywiście w międzyczasie odmarzało.

Marek, da się to jakoś zabezpieczyć?

Będzie co raz gorzej... w lato przejdzie. W następną zimę będzie gorzej. Aż się zdecydujesz wymienić. Wtedy będzie dobrze znowu parę lat.
Greg - Pon 04 Sty, 2010

Vlodarsky napisał/a:
Będzie co raz gorzej... w lato przejdzie. W następną zimę będzie gorzej. Aż się zdecydujesz wymienić. Wtedy będzie dobrze znowu parę lat.

E. No to wypas, nie ma co. :rotfl:

znalazłem na Allegro uzywane: http://moto.allegro.pl/it...egow_c2_c3.html

One mają jakis pancerz? Linka zamarza w nim czy gdzieś indziej? Gdyby to zalać jakimś WD-40/whatever-80 żeby spenetrowało wilgoć? Żadnych szans?

Świetnie, jeszcze rozrusznik mi padnie i będzie elegancki wypływ kasy. ;D

Janusz - Pon 04 Sty, 2010

Cytat:
Świetnie, jeszcze rozrusznik mi padnie i będzie elegancki wypływ kasy. ;D

francuz.... to się musi zepsuć !!

Greg napisał/a:
One mają jakis pancerz? Linka zamarza w nim czy gdzieś indziej? Gdyby to zalać jakimś WD-40/whatever-80 żeby spenetrowało wilgoć? Żadnych szans?

wydaje mi się, że za bardzo ścisło jest wykonana taka linka, żeby coś tam wpuścić