Greg - Nie 03 Sty, 2010 Widziałbym Ciebie w tym przebraniu. vitesse - Pon 04 Sty, 2010
Vlodarsky napisał/a:
michool_vt napisał/a:
kurf..
takie wlasnie mam o tym pojecie
wiesz saxo to już zabytek jak mój cabrio... w nowych furexach są linki, dsg, doppelsprzęgła, sensodrive i inne
w starych citroenach tez linki bylyVlodarsky - Pon 04 Sty, 2010 vitesse,
vitesse napisał/a:
w starych citroenach tez linki byly
łał tylko wiesz... w starych Citroenach się nie zachowywały tak świetnie jak w nowych.
Może dlatego, że do Xantii zestaw linek kosztował 2100 zł a do C2 400 zł... z resztą co ja mogę o tym wiedzieć.
edit: a reszta to raczej Fiaty były jak Evasion (Fiat Ullyse) czy Jumper (Fiat Ducato) Citroen raczej nie stosował poza małymi wyjątkami.
Problem ze stającymi linkami w zimę zaczął się od Xsary Picasso i sierżant nie ma tu znaczenia.Greg - Pon 04 Sty, 2010 Dziś było to samo, rano i gdy wracałem z pracy. Oczywiście w międzyczasie odmarzało.
Marek, da się to jakoś zabezpieczyć?Vlodarsky - Pon 04 Sty, 2010 Będzie co raz gorzej... w lato przejdzie. W następną zimę będzie gorzej. Aż się zdecydujesz wymienić. Wtedy będzie dobrze znowu parę lat.Greg - Pon 04 Sty, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Będzie co raz gorzej... w lato przejdzie. W następną zimę będzie gorzej. Aż się zdecydujesz wymienić. Wtedy będzie dobrze znowu parę lat.