qbus, szukasz dla siebie
to w takim razie po co Ci gte
qbus napisał/a:
tesciu chce mojej dziewczynie kupic nowa rajdowke
qbus - Wto 05 Sty, 2010
saxorulez napisał/a:
qbus,
nie odpowiedziałeś na pytanie ile chciał byś dać za moje auto?
Twój samochód nie spełnia wymagań, nie ma klatki, foteli, pasow, systemu gasniczego itp
Misiek ehs. czytanie ze zrozumieniem sie klania... a poza tym nie nie odsprzedam Ci r5 gte bo ono wcale takie ladne nie jest i potem bedziesz marudzil na mnie na forum. pozdro ;]
rabarbar -> 205 nie wchodzi w greMisiek_lbn - Wto 05 Sty, 2010 pytałem z czystej ciekawości, umknął i tamten post Koto - Wto 05 Sty, 2010 Tomala miał sprzedawac po sezonie, można zapytac. Złożone na nowej budzie po dzwonie na wiśle. Silnik i zawieszenie też nie są tam chyba złe.ŁukaszS3 - Wto 05 Sty, 2010
Bad-i napisał/a:
za 30 to IMHO zbudujesz A grupe juz z takim silnikiem jak ja mam.
Tak ale zawieszenie w tej cenie to już zwykły billŁukaszS3 - Wto 05 Sty, 2010
Koto napisał/a:
Tomala miał sprzedawac po sezonie, można zapytac. Złożone na nowej budzie po dzwonie na wiśle. Silnik i zawieszenie też nie są tam chyba złe.
Ale w zeszłym miesiącu poskładał niezły silnik i już pewnie nie chce sprzedać... Czekamy teraz tylko na program i testujemy jak Czesi oddadzą z naprawionym zawieszeniemBad-i - Wto 05 Sty, 2010
ŁukaszS3 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
za 30 to IMHO zbudujesz A grupe juz z takim silnikiem jak ja mam.
Tak ale zawieszenie w tej cenie to już zwykły bill
no tak ale z jakim motorem
za 30 nka to duzo moim zdaniem. To juz chyba tip top enkaŁukaszS3 - Wto 05 Sty, 2010
Bad-i napisał/a:
no tak ale z jakim motorem
za 30 nka to duzo moim zdaniem. To juz chyba tip top enka
Tak motor super i wg homo to już silnik TOP A gr.
A 30 tyś na N gr. to faktycznie już tip top na hp sportingu. Niestety na Proflexa czu Olhins'a już nie wystarczyBad-i - Wto 05 Sty, 2010
ŁukaszS3 napisał/a:
A 30 tyś na N gr. to faktycznie już tip top na hp sportingu. Niestety na Proflexa czu Olhins'a już nie wystarczy
nie wiedzialem ze w Nce moga byc takie zawieszenia (w sumie nie zaglebialem sie w Nkowa homologacje)ŁukaszS3 - Wto 05 Sty, 2010 Zawieszenie w N gr jest dowolne...Przem_106 - Wto 05 Sty, 2010 Dobra N-ka nie jest zła i jest lzejsza
Qbus, a moze kup mojego, a ja sobie kupie 206. Na szuterku 206 jest o niebo lepsze Mick - Wto 05 Sty, 2010
Przem_106 napisał/a:
Dobra N-ka nie jest zła i jest lzejsza
Qbus, a moze kup mojego, a ja sobie kupie 206. Na szuterku 206 jest o niebo lepsze
popieram!! w 206 moje 83 kg nie zrobi dużej różnicy - nie to co w Nkowym 106 Przem_106 - Wto 05 Sty, 2010
Mick napisał/a:
Przem_106 napisał/a:
Dobra N-ka nie jest zła i jest lzejsza
Qbus, a moze kup mojego, a ja sobie kupie 206. Na szuterku 206 jest o niebo lepsze
popieram!! w 206 moje 83 kg nie zrobi dużej różnicy - nie to co w Nkowym 106