M - Wto 12 Sty, 2010 KonradMK - Wto 12 Sty, 2010 M - Wto 12 Sty, 2010 achaMichał - Wto 12 Sty, 2010 kondzio qbus - Nie 20 Cze, 2010 widział ktoś? ja właśnie wróciłem z kina... generalnie jest to czego sie po tym filmie spodziewalem, jakas rozwalka i troche abstrakcji Maciusiowy - Nie 20 Cze, 2010
qbus napisał/a:
widział ktoś? ja właśnie wróciłem z kina... generalnie jest to czego sie po tym filmie spodziewalem, jakas rozwalka i troche abstrakcji
jak nie ma motywu ze spawarką w szopie to nie idę GeKo - Nie 20 Cze, 2010 Byłem również, tydzień temu z rana kaca przeleczyć. Trailer pokazuje akurat najgłupsze i najbardziej abstrakcyjne sceny, aczkolwiek można odnalźć tam ten sam humor, który pamiętamy z serialu, scena wyjazdu czołgu z wody mistrz wyścig.qbus - Pon 21 Cze, 2010 Maciusiowy jest spawarka w szopie takze smialo mozesz uderzac film to nic innego jak stara dobra druzyna A.
Geko mi sie najbardziej podobala scena imprezy w wariatkowie po tym jak wjechali samochodem do srodka vitesse - Czw 24 Cze, 2010 ogladalem polecam nie tylko milosnikom serialu PGmaster - Czw 24 Cze, 2010 Wlasnie bylem w kinie. Myslalem ze bedzie kibel a film naprawde ok! Polecam.gaugan - Pią 25 Cze, 2010 Ja pierdziu, poszedlem z nudow,zeby wytracic troche czasu i przyznaje, jest naprawde DOBRE!! posmialem sie i wrocily wspomnienia z dziecinstwa
Pozdromisiek86electro - Pią 25 Cze, 2010 A moim zdaniem niewarto, przysypiałem........KonradMK - Pią 25 Cze, 2010 qbica - Śro 21 Lip, 2010 bylem przedwczoraj, usmialem sie i polecam właśnie ogladam staree odcinki drużyny A