Siema ma devila i nie widziałem aby miał w boczkach coś powycinane.
Siema chyba nie ma bocznych zastrzałów...
Ale istotnie klatka DEVIL wyglada to mega i nawet można wozić tylna kanapkę vitesse - Czw 14 Sty, 2010 a jak brzmi istny diabeł wcielony, ale co by nie mowic klatka urozmaica zycie seksualne w aucie, juz czlowiek nie jest skazany tylko na zapinanie dziewicy pasami Grzesiek VTS - Czw 14 Sty, 2010
CHRZANEK napisał/a:
martin.h napisał/a:
Siema ma devila i nie widziałem aby miał w boczkach coś powycinane.
Siema chyba nie ma bocznych zastrzałów...
Ale istotnie klatka DEVIL wyglada to mega i nawet można wozić tylna kanapkę
Racja brak zastrzalow ale tylnia kanapa zostal i czekam na fotki by zobaczyc jak to jest zorganizowane u Siemy kaco_d - Czw 14 Sty, 2010 to ja rowniez dolanczam sie do fotek:) sam wstawilbym taka skromna klatke
ale narazie za swapa trzeba sie wziac:]Grzesiek VTS - Czw 14 Sty, 2010 tzn na jaki silnik masz juz cale graty jak cos to PRV bo mam wsioJacek - Czw 14 Sty, 2010
106 napisał/a:
moze z plastikowych pcv zlozy.. bedzie lekka
jak zaczynalem kjsy to chyba po kr jezdzil duzy fiat z klatka z pcv
ziom przebijam
po Bytomiu jeżdził polonez ale klatkę miał wyklejoną z folii na szybach
to było zejście z wagi siema - Czw 14 Sty, 2010 Zgadza się, moja nie ma bocznych zastrzałów i podobno została wyciągnięta z pucharowej 106. Parę szybko zrobionych zdjęć poszło do Grześka na PW. A jeśli interesuje Was rozwiązanie z tylną kanapą :
Klatka wchodzi bez cięcia czegokolwiek:
fydi - Czw 14 Sty, 2010 musi się bardzo wygodnie z tyłu siedzieć ade - Pią 15 Sty, 2010
fydi napisał/a:
musi się bardzo wygodnie z tyłu siedzieć
po co ta kanapa tam jest tak wogole??:D:Pjarek-malopolska - Pią 15 Sty, 2010 żeby dziewice pasami zapiąć... CHRZANEK - Pią 15 Sty, 2010 Siema: Co to jest ???
To tak oryginalnie było w tym miejscu ?
siema - Pią 15 Sty, 2010
Tak było u mnie od początku. Jak 'skręcana', to skręcana Nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Patrząc na homologację wstawioną przez 106, nie widzę tam nic takiego. Może to jakaś rzeźba konieczna do przełożenia z innego samochodu- tak się domyślam.vojt3k - Nie 17 Sty, 2010 pewnie żeby wyjąć rozcięli ją
znajomy szukając klatki do cc- znalazł skręcaną, pojechał obejrzeć i były dwie opcje
1/ ciąć i zrobić jak na zdjęciu
2/ gość proponował wyjąć przednią szybę i włożyć przez wycięty dach, który potem trzeba wspawać....
zdecydował się na klatkę siekierki...Tomcat - Nie 17 Sty, 2010