Słowa te kieruję głównie do sharxxa, który wszystkie komedie romantyczne zalicza
nie idę !!
miałem iść, ale okazało się że nie warto nawet piratować tego na komputer, bo szkoda czasu
wybiorę się lepiej na sherlocka, może jakoś przeżyję elementy walki zamiast pocałunków PiTT - Wto 19 Sty, 2010 ustalmy to raz na zawsze
YEBAĆ POLSKIE FILMY!Bart - Wto 19 Sty, 2010 naturalnie z wyjątkiem produkcji ZF Skurcz i ojca Dobro-Dobro Franek - Wto 19 Sty, 2010 Ostatni dobry polski film to Vinci Machulskiego.PiTT - Wto 19 Sty, 2010
bart napisał/a:
naturalnie z wyjątkiem produkcji ZF Skurcz i ojca Dobro-Dobro
naturalnie
mówię o tym komercyjnym gównie
czemu nigdy nie było w kinie Bułgarskiego Pościkku, Kung Fu Pantera, Dzudo Honor, Kobyle Caco, Sum tak zwany olimpijczyk itd.
ja się pytam CZEMU???????KonradMK - Wto 19 Sty, 2010 bo to za głupie jest i ludzie by nie zrozumieliGeKo - Wto 19 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
ustalmy to raz na zawsze
YEBAĆ POLSKIE FILMY!
Widziałeś "ZERO" ???PiTT - Wto 19 Sty, 2010
GeKo napisał/a:
PiTT napisał/a:
ustalmy to raz na zawsze
YEBAĆ POLSKIE FILMY!
Widziałeś "ZERO" ???
karwa może źle napisałm, YEBAĆ POLSKIE KOMEDIE ROMANTYCZNE
jak dla mnie np. taka Symetria jest przemega mistrzowska
ale niestety jeśli chodzi o obyczaje, albo komedie romantyczne to wszystko jest przekupąVlodarsky - Wto 19 Sty, 2010 PiTT, z komedii to jeszcze dług, komornik i Karol człowiek który...
Walle - Wto 19 Sty, 2010 dobre romanse skończyły się na "Lalce", komedie na "Rejsie", a Fordy na Pumie Franek - Wto 19 Sty, 2010 Walle, padłemPiTT - Wto 02 Lut, 2010 dla wszystkich miłośników Polskiej kinematografii
macie nowy film
Randka w ciemno
http://www.filmweb.pl/f506606/Randka+w+ciemno,2010 Misiek_lbn - Wto 02 Lut, 2010 oglądam !! M - Wto 02 Lut, 2010