Techniczne - Anti-lift kit - Whiteline - kto może załatwić
PiTT - Pon 18 Sty, 2010 tak mi się wydaje, a ja chcę wymienić cały ten element bo wg. mnie całe to mocowanie u mnie może być jakieś lewe dlatego się przesuwa
zresztą z tego co czytałem to bardzo dużo osób z USA & UK ma w golfach te Whiteline i sobie chwaląkamil - Pon 18 Sty, 2010 uff i w końcu nie będzie gadania że sanki mu latają PiTT - Pon 18 Sty, 2010
kamil_wrc napisał/a:
uff i w końcu nie będzie gadania że sanki mu latają
mam nadzieję bo jak nie to oddajesz kasę rasta - Pon 18 Sty, 2010
rabarbar napisał/a:
kasują jak wsciekli-dodatkowy stabilizator whiteline do tyłu do clio,krzykneli w 4turbo cos koło 1000 zł-a to kawał wygiętego pręta i dogięte blaszki
To weź sobie pręt o go t ak dognij, co nie mzineia faktu, że cena z dupy.
Komplet stabilizatorów do Foki Eibach to 1100 pln na gotowo w PL z DE.PiTT - Pon 18 Sty, 2010 no to daj znać jaki będzie koszt i zamawiamy
w PL raczej nikt taniej tego nie ogarnie
z góry dziękirasta - Pon 18 Sty, 2010 Czekam na odp. z US and A rasta - Wto 19 Sty, 2010 Mam odp. 53 $ kamil - Wto 19 Sty, 2010 nareszcie Pitt będziesz miał cos z USA oprócz twoich M&Msów PiTT - Wto 19 Sty, 2010
rasta napisał/a:
Mam odp. 53 $
biere
podaj na PW konto i całościową kasę jaką mam Ci przelać
jeszcze raz dzięki rasta - Nie 24 Sty, 2010 Kupione i zapłacone PiTT - Nie 24 Sty, 2010
rasta napisał/a:
Kupione i zapłacone
poszedł pomuk
jak nie dojdzie to cofnę pomuka rasta - Nie 24 Sty, 2010 Jak samolot nie spadnie do oceanu to może dotrze krz_p - Nie 24 Sty, 2010 PiTT zdaj relację jak się jeździ po montażu, bo samsię nad tym kitem zastanawiałem i odpuściłem, ponieważ jednak te tuleje często muszę wymieniać to może rozwiązałoby to problem ich częstego padaniaPiTT - Nie 24 Sty, 2010
krz_p napisał/a:
PiTT zdaj relację jak się jeździ po montażu, bo samsię nad tym kitem zastanawiałem i odpuściłem, ponieważ jednak te tuleje często muszę wymieniać to może rozwiązałoby to problem ich częstego padania
jasne, ja jeszcze nic nie wymieniałem u siebie
jakie miałeś objawy?
zakładałeś oryginały? słyszałem że te tańsze zamienniki właśnie starczają na krótko i lepiej jak coś to zakładać oryginały
zobaczymy jak będzie z tymikrz_p - Nie 24 Sty, 2010 miałem i mam oryginały, wytrzymują u mnie ok. 10kkm, później zaczynają trzeszczeć