HydePark - w Polsce inni się dogadają a Polacy na zachodzie nie?
kamil - Wto 19 Sty, 2010 Ja też nie widzę w tym problemu żeby aplikacje były po angielsku jeżeli ten język jest niezbędny w pracy. Po cholerę pracodaca ma być zawalany milionami cv ludzi, którzy mysla, że jednak jakoś się załapią ? oszczedza to czas dwóm stronom.
Oczywiście, że są też kurioza, kiedy znajomość języka jest totalnie nie potrzebna na stanowisku pracy, a mimo wszystko wymaga się...KonradMK - Śro 20 Sty, 2010 już wolę dyskusje o felgach dla PiTTaM - Śro 20 Sty, 2010 ja lubie tematy eksperckie u nas na forum PiTT - Śro 20 Sty, 2010
KonradMK napisał/a:
już wolę dyskusje o felgach dla PiTTa
a ja wolę jak mi liżesz dupę
edit: uniosłem się
Kondziu ten Nemiroff niszczy, zabrałem go wczoraj na pępkowe do znajomego, ja tylko 1 kielonek wypiłem, ale widziałem że z 10 osobowego stołu 3 odpadło po kilku lufach
co prawda wcześniej poszły 4 flaszki "normalnej" wódy hhehe
jak dobrze że nie piłem KonradMK - Śro 20 Sty, 2010 Z pełną świadomością mogę polecić tą wódę, jest bardzo dobra. Jakością przewyższą ją tylko Smirnoff Black i wszystko co jest z wysokiej półki. Weź pod uwagę, że akurat ten Nemiroff miał 50 woltów więc mocą przewyższa go tylko sławna dzikówka.PiTT - Śro 20 Sty, 2010
KonradMK napisał/a:
Z pełną świadomością mogę polecić tą wódę, jest bardzo dobra. Jakością przewyższą ją tylko Smirnoff Black i wszystko co jest z wysokiej półki. Weź pod uwagę, że akurat ten Nemiroff miał 50 woltów więc mocą przewyższa go tylko sławna dzikówka.
z tego co widziałem ona nie była pochodzenia krajowego
w smaku to raczej średnia bo za mocna, ale potrafi sponiewierać KonradMK - Śro 20 Sty, 2010 "wódka jest dla ludzi, barany piją wodę i kwaśne mleko, najwyżej sraczki dostaną"
Michał - Śro 20 Sty, 2010
KonradMK napisał/a:
Z pełną świadomością mogę polecić tą wódę, jest bardzo dobra. Jakością przewyższą ją tylko Smirnoff Black i wszystko co jest z wysokiej półki. Weź pod uwagę, że akurat ten Nemiroff miał 50 woltów więc mocą przewyższa go tylko sławna dzikówka.
ojayebie ..... spadłem z krzesła
I sam kondzio to napisał Jakarti - Śro 20 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
Kondziu ten Nemiroff niszczy
mam!!
Marcin mi dał KonradMK - Czw 21 Sty, 2010
Michał napisał/a:
KonradMK napisał/a:
I sam kondzio to napisał
o co kaman?Jakarti - Czw 21 Sty, 2010
KonradMK napisał/a:
Michał napisał/a:
KonradMK napisał/a:
I sam kondzio to napisał
o co kaman?
pewnie o Twoje koneserskie podejscie do whisky Vlodarsky - Czw 21 Sty, 2010
Jakarti napisał/a:
pewnie o Twoje koneserskie podejscie do whisky
i o tańce w towarzystwie KonradMK - Czw 21 Sty, 2010 japa kałyMichał - Pią 22 Sty, 2010
Jakarti napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Michał napisał/a:
KonradMK napisał/a:
I sam kondzio to napisał
o co kaman?
pewnie o Twoje koneserskie podejscie do whisky
KonradMK - Pią 22 Sty, 2010 No dobra, to było śmieszne, przyznaję