Ja pier.dole, ja bym pojechał jakbym zobaczył tego topa wcześniej.
Zakładam ze to już musztarda po obiedzie ?
Widac jak czesto czytasz cos na forum KarQ - Sob 23 Sty, 2010 Nie ma obrazków, nie ma topika vitesse - Nie 24 Sty, 2010
Grzesiek VTS napisał/a:
Ryba napisał/a:
Ja pier.dole, ja bym pojechał jakbym zobaczył tego topa wcześniej.
Zakładam ze to już musztarda po obiedzie ?
Widac jak czesto czytasz cos na forum
a Ty czytasz i nie przekazujesz info dalej,jak cos pisze sie next timeGrzesiek VTS - Nie 24 Sty, 2010 hi mysiu pysiu ty tysz nie czytsza Niemy - Pon 25 Sty, 2010
bart napisał/a:
hehe, strick się przewrócił
k-mart napisał/a:
eM napisał/a:
Maciek Grabowski mówił ze jedna rolka waży 200kg.
czyli Kamilbike z Kondziem byli na montazu....
eM napisał/a:
Byli byli, Kamil trzymał latarę a Kondziu nic nie mówił.
arssss - Wto 02 Lut, 2010 Cholera . Wcześniej nie mnie było wiec miałem prawo nie wiedzieć,a też bardzo chętnie bym się wybrał zobaczyć ile to moje małe auto ma.anjas - Śro 03 Lut, 2010 ale hamownia zgodnie z tytułem jest "w najbliższą sobotę" więc chyba jeszcze nic straconego M - Śro 03 Lut, 2010 Kraków - dawna stolica Polaków,
tak z Kazika zawsze mi się skojarzy Michał - Śro 03 Lut, 2010 ja lubie kraków, tylko chujowe kluby tam mają
ale miasto mnie jaraM - Śro 03 Lut, 2010 ja tez bardzo lubie Krakau, chyba w tym roku sie wybiereTomcat - Śro 03 Lut, 2010
Michał napisał/a:
ja lubie kraków, tylko zły czlowiek kluby tam mają
ale miasto mnie jara
Nie zły człowiek kluby, tylko pewnie byłeś w stroju sportowym. Ot co ! M - Śro 03 Lut, 2010
Tomcat napisał/a:
Michał napisał/a:
ja lubie kraków, tylko zły czlowiek kluby tam mają
ale miasto mnie jara
Nie zły człowiek kluby, tylko pewnie byłeś w stroju sportowym. Ot co !
Ubrany po warszawsku!rzeźnik. - Śro 03 Lut, 2010 moja 16 jeszcze na dotarciu po remoncie za wczesnie na hamowanie . A filmik jak oglądam to zawsze leję , totalna ignoracja BHP KarQ - Śro 03 Lut, 2010 Są jeszcze wolne miejsca speed555 - Śro 03 Lut, 2010