Vlodarsky - Pon 25 Sty, 2010 Mick,
żadna tajemnica... ten gość jest bardzo elastyczny. Powiedz mu najpierw ile rzeczy i jakie będziesz brał. Im więcej weźmiesz tym chętniej zejdzie Ci z ceny. Ode mnie za OMP Star chyba coś koło 270 zł. A robię u niego drugi zakup. Na wydechu supersprinta mi zszedł np kilka stówek. To zależy jaką ma marżę itd.
Vemapol polecił mi saxorulez kiedyś.ŁukaszS3 - Pon 25 Sty, 2010 Mick jeśli będziesz zamawiał akcesoria do samochodu tj otuliny, zapinki itp to daj znać. Ja też mam coś na liście i będzie więcej i może większy rabat Mick - Pon 25 Sty, 2010 dziękuje dotychczasowym, mam nadzieje, że odezwie się ktoś jeszcze w temacie, np z 30% zniżką np w Inter-rally
do Vemapolu w takim razie jutro zadzwonie.Greg - Pon 25 Sty, 2010 Mick, puść mi na PW co i w jakich rozmiarach potrzebujesz. Mam trochę szmatexów Sabelta w ultra niskich cenach Mick - Pon 25 Sty, 2010 puściłem Ci info, ale niestety w golf S się nie zmieszcze ale znam takiego jednego co wejdzie w niego na pewno - Vłodarski
Czekam dalej... 106 nie masz zniżki w rallyshop.pl ?? jakiejś min 15%?Vlodarsky - Wto 26 Sty, 2010 jeśli ma 100cm w klatce to na pewno wejdęTomcat - Śro 27 Sty, 2010 ŁukaszS3 wyślij mi na PW co dokładnie potrzebujesz, bo próbuję wytargać jakieś lepsze ceny w Teddymotorsport, więc jeśli jeszcze Ty byś doszedł to pewnie więcej zejdą z ceny.wasq - Pią 29 Sty, 2010
Tomcat napisał/a:
ŁukaszS3 wyślij mi na PW co dokładnie potrzebujesz, bo próbuję wytargać jakieś lepsze ceny w Teddymotorsport, więc jeśli jeszcze Ty byś doszedł to pewnie więcej zejdą z ceny.
a gdzie jest jakis cennik u nich na stronie ???Mick - Pią 29 Sty, 2010 najgorsze, jest to, że nie ma...
dobry cennik jest np na www.inter-rally.pliQ - Pon 29 Mar, 2010 wybaczcie ze odkopuje temat ale chcialem sie spytac czy ktos z was nie bedzie robil niedlugo zakupow w vemapolu? Interesuje mnie rozporka OMP do civa.