KonradMK - Czw 28 Sty, 2010 Co do opłat to sama opłata środowiskowa to 500 pln Wyjdzie więcej.CHRZANEK - Czw 28 Sty, 2010
qbus napisał/a:
to ja chce zderzak od gte
Jeżeli chodzi o TO GTE to tu też juz jest "uszczypany" :DJacek - Czw 28 Sty, 2010 k-mart zwariował ja się piszę na ten skok ze skarpy kubas - Czw 28 Sty, 2010
KonradMK napisał/a:
opłata środowiskowa
wtf ? nie dotyczy to przypadkiem tylko samochodów firmowych ?Bonczek - Czw 28 Sty, 2010 Nie, chyba, że znowu coś się pozmieniało Gotti - Czw 28 Sty, 2010
kubas napisał/a:
KonradMK napisał/a:
opłata środowiskowa
wtf ? nie dotyczy to przypadkiem tylko samochodów firmowych ?
nie, od kilku lat płaci się podczas pierwszej rej. auta w kraju opłatę recyklingową w wys. 500,00pln.kubas - Czw 28 Sty, 2010
Gotti napisał/a:
kubas napisał/a:
KonradMK napisał/a:
opłata środowiskowa
wtf ? nie dotyczy to przypadkiem tylko samochodów firmowych ?
nie, od kilku lat płaci się podczas pierwszej rej. auta w kraju opłatę recyklingową w wys. 500,00pln.
już doczytałem heheh zmyliła mnie nazwa Kondzia opłata środowiskowa
powiem jedno... ZUODZIEJE !Jacek - Czw 28 Sty, 2010 coś akurat o tym wiem bo w poniedziałek idę wypluć te 500 za corolkę..ja jebieM - Czw 28 Sty, 2010 fiskalizm-socjalizm,
musicie zapracować na tych którym sie nie chce.Bart - Czw 28 Sty, 2010
eM napisał/a:
musicie zapracować na tych którym sie nie chce.
na mnie? wasq - Czw 28 Sty, 2010 ile ten fur 800 frankow ????
bedziesz jakos jechal do polandii ??? np nim ??? kubas - Czw 28 Sty, 2010
wasq napisał/a:
ile ten fur 800 frankow ????
bedziesz jakos jechal do polandii ??? np nim ???
tak sie nie da k-mart - Czw 28 Sty, 2010 o tyle fajnie, ze w r5 nic nie trzeba serwisowac, nic!
wszystko sie samo naprawia!CHRZANEK - Pią 29 Sty, 2010
k-mart napisał/a:
o tyle fajnie, ze w r5 nic nie trzeba serwisowac, nic!
wszystko sie samo naprawia!
Hahaha
Przypomniało mi się jak wymieniałem z Kejmartem alternator w czerwonej R5 w przeddzień wyjazdu do PL
Ale to były czasy - aż się łezka w oku kręci...Jaco - Pią 29 Sty, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
z tego co liczyłem to wyjdzie spokojnie ponad 4k, bliżej 5 chyba...
kurde to troche dużo jak na tekiego parcha ale kusi, zawsze podobały mi sie takie R5..