HydePark - Kuchnie obcych narodów i ich popularność w ocenie polskich..
Jakarti - Pią 29 Sty, 2010 wypelnione.
rekin - powienens poprawic tą ankiete..
ziom - dania obcych kuchni najlepiej jest jest w kraju pochodzenia owego jedzenia.. (brak odp)
czym sie rozni bar od baru szybkiej obslugi?
co tam robi pizzeria? to juz dosc luzno o tym gadajac wskazuje na kuchnie wloska czyli restauracja serwujaca dania wloskie
itd
bedziesz jakies wnioski wyciagal na podstawie tego?martin.h - Pią 29 Sty, 2010 To i ja wypełniłem. W pkt.3 przydałaby się odpowiedź dom lub ewentualnie inne.Janusz - Pią 29 Sty, 2010 poszlosaxorulez - Pią 29 Sty, 2010 usuń pytania otwarte które sa na końcu.. przecież to aż prosi się o wpisanie tam jakichś debilizmówpP - Pią 29 Sty, 2010 poszłoMisiek_lbn - Pią 29 Sty, 2010
Jakarti napisał/a:
rekin - powienens poprawic tą ankiete..
czekałem na jakieś wskazówki
Jakarti napisał/a:
ziom - dania obcych kuchni najlepiej jest jest w kraju pochodzenia owego jedzenia.. (brak odp)
tego nie rozumiem ocb
Jakarti napisał/a:
czym sie rozni bar od baru szybkiej obslugi?
bar to bar, idziesz tam na piwo, a przy okazji może coś zjesz
bar szybkiej obsługi to np Sphinx czy Kleopatra
Jakarti napisał/a:
co tam robi pizzeria? to juz dosc luzno o tym gadajac wskazuje na kuchnie wloska czyli restauracja serwujaca dania wloskie
owszem
musiałem naskrobać odpowiedzi, więc są te które są, wiem że średnio to wyszło, ale nie miałem pomysłu na nic więcej, a musze naskrobać bodajże ponad 30 stron samego tekstu na temat ankiety, no może z 5 stron to będzie jakaś regułka, co która kuchnia oferuje, krótka charakterystyka...więc muszę mieć jak najwiecej punktów odniesienia do wykresów, tabelek, opis
Jakarti napisał/a:
bedziesz jakies wnioski wyciagal na podstawie tego?
ów...
jw.
saxorulez napisał/a:
usuń pytania otwarte które sa na końcu.. przecież to aż prosi się o wpisanie tam jakichś debilizmów
ale ja potrzebuję tych danych o to chodzi...a nie wiem jak inaczej to rozwiązać k-mart - Pią 29 Sty, 2010 wypelnione budzik - Pią 29 Sty, 2010 Również wypełniłem Passenger - Pią 29 Sty, 2010 Zrobione, nie było trudne pcs - Pią 29 Sty, 2010 zdalem?
brakuje mi tego co pisal Jaka, najlepsze w kraju pochodzenia (czyli jak jestes w hiszpani to wsuwasz tam wszystko miejscowe kiedy sie da itd.)
nie nazwal bym pizzy czy shoarmy ze sfinksa kuchnia obcych narodow. To zarcie kosmopolityczne mozna rzec. Jak opierdalasz bagietke z cerfura to znaczy ze smakujesz sie w kuchni francuskiej?
Czy pierogi ruskie to kuchnia obcych narodow??zefir - Pią 29 Sty, 2010 poszloVlodarsky - Pią 29 Sty, 2010 i ja teżiQ - Pią 29 Sty, 2010 wypelnione Cartoon - Pią 29 Sty, 2010 poszło saxorulez - Pią 29 Sty, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
bar to bar, idziesz tam na piwo, a przy okazji może coś zjesz
bar szybkiej obsługi to np Sphinx czy Kleopatra
ziom z dupy argumentacja! opisz to jaśniej i usuń pizzerię bo to restauracja.
jak chcesz podzielić bary i bary szybkiej obsługi to opisz to tak:
a) bar
b) restauracja sieciowa (Sphinx, Pzza Hut etc)
bedzie czytelniej
Misiek_lbn napisał/a:
ale ja potrzebuję tych danych o to chodzi...a nie wiem jak inaczej to rozwiązać
normalnie tak jak reszę,
b) kobieta
b) 21-25
c) 26-30
d) 31-35
etc
status zawodowy:
a) uczeń
b) student