Rozmawiałem z Kucharem o cenie wynajmu (skorzystania z terenu) w celach treningowych. Koszt dnia 3000 zł. Na początku wydało mi sie duzo, ale po sugestii Tomka, ze moze przyjechac nieograniczona ilosc aut, od razu pomyslałem np o jakims Spocie hh.org
Teren mozna tak skonfigurowac, ze mozna jezdzic kołka 5 - kilometrowe z nieskonczoną iloscią zakrętow.
Jeżeli jest tak jak mówisz to rewelka.
Jeżeli kłamiesz to nikt Ci nie pomoże martin.h - Pon 15 Lut, 2010 3k zł za wynajęcie to podobnie jak na Tychach, a obiekt pewnie 100 razy lepszy. Tylko ten dojazd, ze Śląska to trochę daleko bizon - Pon 15 Lut, 2010 300+km z lodzi ale prezenci sie fajnie.saxorulez - Pon 15 Lut, 2010 Przem_106,
M - Pon 15 Lut, 2010 hołkowi się dziury do patrzenia pomylily ale to szczegol
k-mart - Pon 15 Lut, 2010 Bad-i bedzie dumny!Bad-i - Pon 15 Lut, 2010
k-mart napisał/a:
Bad-i bedzie dumny!
Oczywiście, bo HOŁEK wali na ślepo a i tak wygrywa M - Pon 15 Lut, 2010 Kampuje z AWPMisiek_lbn - Pon 15 Lut, 2010
martin.h napisał/a:
ze Śląska to trochę daleko
quarwa...
kej miał w dupie odległość, przyjechał z CH a to do lublina, a to na wyrazów...kubas - Pon 15 Lut, 2010 właśnie nie pierdolcie o odległości karwaaa ja do Lublina blisko też nie mam a pojechałem Za to do Kuchara chyba mam najbliżej Anonymous - Pon 15 Lut, 2010 saxorulez,
Podejrzewam za nawierzchnia jest podobna jak na lotnisku na Bednarach koło Poznania,a tam startowałem razem z kolesiami z wyscigowego pucharu polski w sc/cc w torowym specu,wiec ty tez dasz rademartin.h - Pon 15 Lut, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
martin.h napisał/a:
ze Śląska to trochę daleko
quarwa...
kej miał w dupie odległość, przyjechał z CH a to do lublina, a to na wyrazów...
Widzisz Miśku, pomyślał byś zanim coś napiszesz. Ja kasą nie sram i nie uśmiecha mi się wydać 500 zł, nie licząc czasu dojazdu.k-mart - Pon 15 Lut, 2010 3900zl za puga i Bad-i juz po niego jedzie.Misiek_lbn - Pon 15 Lut, 2010 a ile razy już byłeś na takim wyjeździe że raz w życiu Ci szkoda pojechać na 2dniową eskapadę razem z wieczorowym bliższym poznaniem ludzi przy piwku
moim zdaniem to nie jest aż tak WIELKI koszt, żeby np raz do roku nie można sobie było pozwolić na to...