Anonymous - Śro 03 Lut, 2010 Ty wszystkim polecasz sony ciężko będzie raczej w tej kasie
Panowie co z telewizorami LG? jakie opinie?Passenger - Śro 03 Lut, 2010 Sharp ma chyba niezły stosunek ceny do jakości. Polecam!strick - Śro 03 Lut, 2010
AndreXSi napisał/a:
Ty wszystkim polecasz sony
Polecam topowe modele
Ale te tansze dlatego, ze maja długa gwarancje michool_vt - Śro 03 Lut, 2010 tylko HD!!!
albo nie
szymlorek - Śro 03 Lut, 2010 Kup to co Ci się podoba, tak naprawdę żaden z budżetowych modeli nie jest ani bardzo in plus ani in minus w porównaniu do konkurencji. Sony jest dość drogie ale fakt że 5 letnia gwarancja to przekonująca sprawa. idź do jakiejś sieciówki oglądnij kilka modeli i zadecyduj (pisze oglądnij bo sluchać nie ma sensu, płaskie telewizory wszystkie w zjadliwej kasie mają obrzydliwy tani plastikowy dźwięk ) więc warto odrazu zaopatrzyć się w kabelek tv -> jakiś system dźwięku. Bonczek - Czw 04 Lut, 2010 Do LG można dokupić 5 letnią gwarancję za jakieś drobne Michał - Czw 04 Lut, 2010 do samsunga też ... więc te 5 lat sonego to zadna rewelacja.
W tej klasie cenowej nieważne co kupisz, i tak będzie grało podobnie do wszystkiego.M - Czw 04 Lut, 2010 agr.eestrick - Czw 04 Lut, 2010 Tylko do tych gwarancji trzeba dopłacic, a w sony darmowa jest Maciusiowy - Czw 04 Lut, 2010
strick napisał/a:
Tylko do tych gwarancji trzeba dopłacic, a w sony darmowa jest
ale sony jest droższy startowo, więc wychodzi na jednostrick - Czw 04 Lut, 2010 W promocjach tez sie trafiaja za podobna kase tv... wszystko zalezy od tego, kto co woli Michał - Czw 04 Lut, 2010 wolałem taniej i lepiej,
kupiłem samsunga 8 serieqbus - Czw 04 Lut, 2010 ja tez chcialem taniej i wybralem Samsunga... jedyne do czego mozna sie przyczepic to jakosc glosnikow.strick - Czw 04 Lut, 2010
Michał napisał/a:
wolałem taniej i lepiej,
kupiłem samsunga 8 serie
Skad masz pewnosc ze lepiej?
Jak sam juz narzekasz na głóśniki, to nie koniecznie lepiej Michał - Czw 04 Lut, 2010 juz nie narzekam na głośniki
seria 8 szajsunga jest porównywalna z pioneerem kuro