budka stoi nadal, obok piekarnia Grzybki
takie hambugsy sa o niebo lepsze niz big maki itp... ale ciezko z centrum isc do ulubionej budki
moim zdaniem obecnie najlepsze fastfudowe hambusky są w bikeju
w bikeju były dobre, ale 10 lat temu
potem jak zamknęli knajpy i ponownie otworzyli to faktycznie na samym początku się starali
ale teraz to jakieś nieporozumienie
zwyczajnie są niedobre i to nie tylko moje odczucia
A gdzie jadłeś? Ja kilka razy w Złotych i w Promenadzie i byłem zadowolony. Z kolei przy stacji Orlenu przed Jankami były obrzydliwe i niedosmażone a buły były stare. Podobno dobre hambuksy są w Hard Rocku i Below Bar ale niestety nie jadłem. W Jeffsie są słabiutkie.Jakarti - Pon 08 Lut, 2010
kondzio napisał/a:
A gdzie jadłeś? Ja kilka razy w Złotych i w Promenadzie i byłem zadowolony. Z kolei przy stacji Orlenu przed Jankami były obrzydliwe i niedosmażone a buły były stare. Podobno dobre hambuksy są w Hard Rocku i Below Bar ale niestety nie jadłem
chyba niebardzo mozna porownywac BK do np hard rocka..
moze i to i to hambugs ale to jak maluch i poldek to samo.. inna klasa KonradMK - Pon 08 Lut, 2010
Jakarti napisał/a:
kondzio napisał/a:
A gdzie jadłeś? Ja kilka razy w Złotych i w Promenadzie i byłem zadowolony. Z kolei przy stacji Orlenu przed Jankami były obrzydliwe i niedosmażone a buły były stare. Podobno dobre hambuksy są w Hard Rocku i Below Bar ale niestety nie jadłem
chyba niebardzo mozna porownywac BK do np hard rocka..
moze i to i to hambugs ale to jak maluch i poldek to samo.. inna klasa
no tak PiTT - Pon 08 Lut, 2010
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Jakarti napisał/a:
wydzielonko.
budka stoi nadal, obok piekarnia Grzybki
takie hambugsy sa o niebo lepsze niz big maki itp... ale ciezko z centrum isc do ulubionej budki
moim zdaniem obecnie najlepsze fastfudowe hambusky są w bikeju
w bikeju były dobre, ale 10 lat temu
potem jak zamknęli knajpy i ponownie otworzyli to faktycznie na samym początku się starali
ale teraz to jakieś nieporozumienie
zwyczajnie są niedobre i to nie tylko moje odczucia
A gdzie jadłeś? Ja kilka razy w Złotych i w Promenadzie i byłem zadowolony. Z kolei przy stacji Orlenu przed Jankami były obrzydliwe i niedosmażone a buły były stare. Podobno dobre hambuksy są w Hard Rocku i Below Bar ale niestety nie jadłem. W Jeffsie są słabiutkie.
jadłem może z 3 razy i zawsze były choojowe
1. Złote tarasy
2. Przy stacji Orlenu przed Jankami
3. CH Janki
w Arkadii też jest? jak jest to też tam jadłemM - Pon 08 Lut, 2010 W Arkadii są dobre (ze tez przyznalem sie ze tam bywam)KonradMK - Pon 08 Lut, 2010 Spoko, ale co konkretnie ci nie odpowiadało? Może po prostu wolisz hotdogi? PiTT - Pon 08 Lut, 2010
KonradMK napisał/a:
Spoko, ale co konkretnie ci nie odpowiadało? Może po prostu wolisz hotdogi?
buła - taka sama jak w tych sprzedawanych po kilka sztuk w supermarkecie, zwykła papierowa buła
mięso - żadna rewelacja, a nawet bym powiedział że średnie w smaku
dodatki - mizernota strasznaKonradMK - Pon 08 Lut, 2010
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
buła - taka sama jak w tych sprzedawanych po kilka sztuk w supermarkecie, zwykła papierowa buła
dodatki - mizernota straszna
bikej chyba daje najwięcej dodatków z dostępnych na terenie RP fastfudów więc chyba się po prostu obraziłeś na firmę PiTT - Pon 08 Lut, 2010
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
bikej chyba daje najwięcej dodatków z dostępnych na terenie RP fastfudów więc chyba się po prostu obraziłeś na firmę
no to może źle trafiałem
a w maku jakie kanapki jesz?
w wieśmakach jest w pyte dodatkówKonradMK - Pon 08 Lut, 2010
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
bikej chyba daje najwięcej dodatków z dostępnych na terenie RP fastfudów więc chyba się po prostu obraziłeś na firmę
no to może źle trafiałem
a w maku jakie kanapki jesz?
w wieśmakach jest w pyte dodatków
masz rację ale wieśmaki są mniej więcej o połowę mniejsze od whopperów czy big kinga XXL, poza tym mięso mi bardziej podchodzi w bikeju. w maku zjadam 2 wieśniaki i po 2h jestem głodny, w bikeju zjadam jednego big kinga XXL i mam dość żarcia do rana następnego dnia.PiTT - Pon 08 Lut, 2010 jayebe, ja zjadam zestaw wieśmaka i jestem full
a przy okazji przestaję mieć ochotę na mc przez min. 2 tyg
kurde ten na bielanach był mistrz MC
na serio, lepszego maka nie jadłem
zawsze gorące i świeżeJakarti - Pon 08 Lut, 2010
PiTT napisał/a:
jayebe, ja zjadam zestaw wieśmaka i jestem full
ja tego nie rozumiem
ja zjadam taki sam zestaw i moglbym zjesc jeszcze cos...
Mick - Pon 08 Lut, 2010 Jaka bo Ty masz tasiemca...
a najlepsze hambugsy to chyba w TGI Fridays i Hard Rocku są Passenger - Pon 08 Lut, 2010
KonradMK napisał/a:
W Jeffsie są słabiutkie.
IMO w Jeffsie jest bardzo OK. Potrójny Whopper w BK też daje radę
PiTT napisał/a:
ja zjadam zestaw wieśmaka i jestem full
Przecież to jest malutkie.Jakarti - Pon 08 Lut, 2010
Mick napisał/a:
Jaka bo Ty masz tasiemca...
hehehe
to chyba zdechl ostatnio bo w koncu przytylem