iQ - Śro 10 Lut, 2010 ja z ordona mam przykre wspomnienia. Jak zakladali mi szerokopasmowa sonde to z oryginalna zrobili syf (nie mogli sciagnac to ja cala pokiereszowali) ale powiedzieli ze napewno dziala. Wrocilem do domu (3kkm), sciagnalem Kpro i sonde, wlozylem oryginalna i nie dzialala Vlodarsky - Śro 10 Lut, 2010
Marcel 08 napisał/a:
Ordona
o nie... lepiej nie. Znam kogoś kto tam pracuje.KarQ - Czw 11 Lut, 2010 Jak ASO Hondy to tylko Włodarski Łomianki Vlodarsky - Czw 11 Lut, 2010
KarQ napisał/a:
Jak ASO Hondy to tylko Włodarski Łomianki
hahahaa spadaj
Honda ta przy Wisłostradzie jest ogarnięta dosyć. Czasem jeżdżę tam z kolegą zostawiać jego samochody na przeglądy / naprawy i słucham co mówią i jak liczą naprawy. Są OK tak powierzchownie patrząc.KarQ - Czw 11 Lut, 2010 ASO za Wisłostradą jest ogarnięte mocno. Czasem jeżdżę tam z kolegą odebrać swój samochod po przeglądzie / naprawach i słucham co mówią i jak liczą naprawy. Są OK tak prawdę mówiąc.
kamil - Pią 12 Lut, 2010 no to właśnie Aries. Dokładnie mam podobne odczucia co do nich. Spoko serwisM - Pią 12 Lut, 2010 Ja w aries chcialem zamówić oemowe czesci do zawieszenia tuleje itp - Pan był mało ogarnięty, kazał wpłacać zaliczki etc. Honda na grochowie ogarnęła wszystko przez telefon. Ale na magazynie czesto gesto pracuja bucyfony wiec pracy serwisu ocenic nie moge.