Dariano - Czw 01 Cze, 2006 ludzie dobrze dokładacie mało sie nie udusilem ze smiechu
Obrazek napewno ma słowo Grójec w nazwie :619: :619:strick - Czw 01 Cze, 2006 Już 6 sztuk poszło :570:dzik - Czw 01 Cze, 2006 Kuzwa, najlepsze jest to ile tego sprzedal, moze sam zaczne handlowac.
Np tutaj: http://www.allegro.pl/item102747088_102747088.htmlPeter - Czw 01 Cze, 2006 niezly pegazus Jakarti - Czw 01 Cze, 2006 mam nadzieje, ze nasz narod nie jest tak durny... i mysle sobie ze wiekszosc tych ludzi kupila to zeby sprawdzic czy dziala.. bo to przeciez "tylko" 16 zl..strick - Czw 01 Cze, 2006 mega tuning = mega bullshit! Ciekawe kto w to wierzy :566:Loko - Pią 02 Cze, 2006 Przeglądnałem komentarze i naprawde zadziwiają mnie ludzie którzy piszą, ze to coś dało. Nie wiem jak gość to robi, że ma tak mało negatywów za ten "trefny" towar. Ale podziwiam gościa za inwencje w odpowiadaniu na negatywy:D takich bajek to nie wymyśłi byle kto Anonymous - Pią 02 Cze, 2006 Zaraz zaraz... nie oszukujmy się, to przecież w większości aut działa !
Czujnik temperatury to nic innego jak termorezystor który zmienia swoją rezystancję w zależności od temperatury cieczy chłodzącej. Informacja o temperaturze jest przekazywana do komputera który w zależności od niej ustala skład mieszanki (wzbogaca/zubaża). Jeśli wstawisz rezystor, to powodujesz przekłamanie informacji o temperaturze silnika idącej do komputera a tym samym komputer wzbogaci mieszankę (dokładnie tak samo jak włączając ssanie). Efekt jest taki sam jak jazda na ciągłym ssaniu. W większości samochodów coś to da, lecz jest to niezwykle prymitywna metoda, ponadto szkodząca silnikowi, bo jazda na ciągłym ssaniu powoduje zniszczenie filmu olejowego na gładziach cylindrów, a tym samym szybsze zużycie silnika.lenny - Pią 02 Cze, 2006 no fakin way...!!
ilu idiotów mamy w kraju... i to za 16 pln!!!!k-mart - Pią 02 Cze, 2006 biore w ciemno, nikt mnie nie dojdzie!!!Anonymous - Sob 03 Cze, 2006 a ja zakupie 20 szt i za 320PLN wygrywam klase Profi