robiłem dokładnie tak jak wspominasz- rano dostarczam, next day po pracy odbieram.
Żoliborz- poczatek Broniewskiego -> ul. Krasińskiego. Dojazd do Centrum - ok. 12-15min tramwajem.
ps. w sumie teraz zauważyłem, że niby jakieś negatywne komentarze o nich pojawiły się w necie. ja akurat zostałem obsłużony pozytywnie i o czasie.
thx, pasuje mi lokalizacja, a jak cenowo-jakościowo?Stf - Pią 12 Lut, 2010 maseczkę miałem ryśniętą gwoździem - malowali całą. oddali spolerowaną - ale to pewnie standard - 1,5dnia - koszt z tego co pamiętam ok. 350pln.
tylną klapę ustatnio poprawiali bo przycierała dołem i zszedł lakier - koszt i czasowo podobnie. lakier to perła więc trudno zauważyć różnicę w odcieniu - ja przynajmniej takiej nie widzę.
aha- działałem z nimi z AC - stratny raczej nie będziesz KonradMK - Pią 12 Lut, 2010
Stf napisał/a:
maseczkę miałem ryśniętą gwoździem - malowali całą. oddali spolerowaną - ale to pewnie standard - 1,5dnia - koszt z tego co pamiętam ok. 350pln.
tylną klapę ustatnio poprawiali bo przycierała dołem i zszedł lakier - koszt i czasowo podobnie. lakier to perła więc trudno zauważyć różnicę w odcieniu - ja przynajmniej takiej nie widzę.
aha- działałem z nimi z AC - stratny raczej nie będziesz
nie mam AC więc wszystko będzie z własnej kiesy.M - Pią 12 Lut, 2010 Kondziu byles prawie w rembertowie, WOW KonradMK - Pią 12 Lut, 2010
eM napisał/a:
Kondziu byles prawie w rembertowie, WOW
zawrócili mnie na granicy bo miałem nie ważną wizęJanusz - Pią 12 Lut, 2010 będzie tak samo jak z regeneracja felg Kondzia... lepiej od razu to zamknąćKonradMK - Pią 12 Lut, 2010
Janusz napisał/a:
będzie tak samo jak z regeneracja felg Kondzia... lepiej od razu to zamknąć
może lepiej żebyś sam się zamknął?M - Pią 12 Lut, 2010 Kondziu powiem Ci tylko stara prawde ktora znam "Blacharz lakiernik twój wróg"
niestety sam sie o tym przekonalemKonradMK - Pią 12 Lut, 2010
eM napisał/a:
Kondziu powiem Ci tylko stara prawde ktora znam "Blacharz lakiernik twój wróg"
niestety sam sie o tym przekonalem
wiem Maćku, ale nie mam wyjścia, muszę zmienić tylny zderzak, poprawić progi i nadkola, pomalować przednią dokładkę i pewnie coś jeszcze. sporo tego.Anonymous - Pią 12 Lut, 2010
KonradMK napisał/a:
eM napisał/a:
wiem Maćku, ale nie mam wyjścia, muszę zmienić tylny zderzak, poprawić progi i nadkola, pomalować przednią dokładkę i pewnie coś jeszcze. sporo tego.
Konrad czemu nei zakupisz jakiegoś HH ?Jakarti - Pią 12 Lut, 2010
Gołąb napisał/a:
Konrad czemu nei zakupisz jakiegoś HH ?
bo ma życie.M - Pią 12 Lut, 2010
KonradMK napisał/a:
eM napisał/a:
wiem Maćku, ale nie mam wyjścia, muszę zmienić tylny zderzak, poprawić progi i nadkola, pomalować przednią dokładkę i pewnie coś jeszcze. sporo tego.
spoko wiem, żalę sięk-mart - Pią 12 Lut, 2010 co w koncu z ajerrajdem, dziala??KonradMK - Pią 12 Lut, 2010 leży w garażu.PiTT - Pią 12 Lut, 2010