Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Filtry ITG zakup grupowy do dolotów Raceland i nie tylko
martin.h - Śro 17 Lut, 2010 Łukaszu, a jaki jest koszt wkładki do 106 rallye 1.6 ?iQ - Śro 17 Lut, 2010 w jakiej cenie jest wkladka do CTRa ep3?k-mart - Śro 17 Lut, 2010
martin.h napisał/a:
Łukaszu, a jaki jest koszt wkładki do 106 rallye 1.6 ?
a po co Ci?
I tak sprzedajesz.
Bad-i powienien niedlugo u Ciebie byc, dogadane 3900zlkaco_d - Śro 17 Lut, 2010 Ukasz a do racelanda jest kilka typów pasujących czy tylko jeden?jak możesz kopsnij fote
do kiedy ogarniasz zamówienie?saxorulez - Śro 17 Lut, 2010 martin.h,
Ogarniam aż się uzbierają chętni, oczywiście wieczność nie będziemy czekali. .ale niech chociaż z 5 się zgłosi. My nawet na jedne dostaniemy rabat ale bez sensu się ośmieszać przed dostawcą z jednym filtrem
Lista:
1.koma600-itg JC 62/60PGmaster - Śro 17 Lut, 2010 Ja rowniez poprosze do golfa. Mam nadzieje ze pasuje od zwyklego GTI.k-mart - Śro 17 Lut, 2010 do golfa nie, do laguny lepiej bys kupilPGmaster - Śro 17 Lut, 2010 Lepiej nie. Teraz ledwo ogarniam ten samochod!k-mart - Śro 17 Lut, 2010 wiadomo, turbo w 2.2dci robi swoje!
w recznej masz czy automat-sekwencja?
wez zapodaj tu pare fotek z laski TwojejPGmaster - Śro 17 Lut, 2010
k-mart napisał/a:
wiadomo, turbo w 2.2dci robi swoje!
w recznej masz czy automat-sekwencja?
wez zapodaj tu pare fotek z laski Twojej
W sportowym wozie automat? Tym bardziej w lagunie gdzie sie pier.doli wszystko. Tylko manual!
Fotki wkleje do pimpa zeby nie robic OTBad-i - Śro 17 Lut, 2010 goowno wiecie o performansie, w swoim nowym putno gaz moge dodawac tylko na prostych. Niszczy Lagune nawet na modlinskiejPGmaster - Śro 17 Lut, 2010
Bad-i napisał/a:
goowno wiecie o performansie, w swoim nowym putno gaz moge dodawac tylko na prostych. Niszczy Lagune nawet na modlinskiej
U Ciebie tez cos stuka, puka, wali na skreconych??? Ehh samochody na "F"
1.koma600-itg JC 62/60
2.pgmaster Golf GTIzefir - Czw 18 Lut, 2010 ja musze obadac finanse , dam znac do pon.GeKo - Czw 18 Lut, 2010 PGmaster, Nie jestem pewien ale jak masz jakieś elementy z S3 to dolot tez nie jest inny? Porownaj z Pittem czy masz taką samą wkładkę, żeby nie bylo skuchy.