nawet nie patrzylem ile kosztuje ta kamera, ja za statyw dalem chyba 450 czy 400. Sugeruje tylko ze lepiej to pozyczyc i wziac tez jakas zwykla kamere niz pozniej zalowac wydanych pieniedzy mi - Pon 22 Lut, 2010 ...z jednej strony tak, z drugiej - troszkę szkoda rozwalić normalną kamerę przymocowaną do błotnika na przykład, a takiego badziewiaka niedrogiego już jakby mniej żal...Bad-i - Pon 22 Lut, 2010
mi napisał/a:
...z jednej strony tak, z drugiej - troszkę szkoda rozwalić normalną kamerę przymocowaną do błotnika na przykład, a takiego badziewiaka niedrogiego już jakby mniej żal...
ja mowie tylko o mocowaniu kamery na statywie wewnatrz autami - Pon 22 Lut, 2010 ...a badziewiak ma właśnie więcej zastosowań, a więc ma sens...Bart - Pon 22 Lut, 2010 coś w tym jest - taką gównianą kamerkę można by gdzieś na zewnątrz furexa przymocować i napie.rdalać po mieście, jak się zniszczy to nie będzie (bardzo) szkoda.
co by nie mówić - Grifin to łebski gość!Anonymous - Pon 22 Lut, 2010 10 baksów moge zaryzykowac,moze ktos dokonac zakupu??Anonymous - Pon 22 Lut, 2010 a jest ktos w stanie ogarnąć zakup grupowy ? ja nie mam konta na jebaju grzech - Pon 22 Lut, 2010 Dziewczeta, kupcie jakis uzywany aparat z opcja nagrywania z allegro za 100-200 pln + taki wynalazek za 14 pln i juz macie cudo do onboardow