Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Civic Coupe EJ2 - sprzedam lub zamienie :)
M - Nie 07 Mar, 2010
anjas napisał/a:
Polacy to dziwni są. Scenic sprzedał się w 2 dni i wciąż dzwonią... a wystawiłem go za cenę sporo wyższą niż rzuciłem na hh.org.
bo jest popyt i podaż,
potencjalny klient na auto sportowe i na rodzinne reprezentowany jest przez moge smialo powiedziec grupy liczbowo różniące się rzedem wielkości.
tak wiem - sam jestem popytą - dziękuję.106 - Nie 07 Mar, 2010
anjas napisał/a:
Polacy to dziwni są. Scenic sprzedał się w 2 dni i wciąż dzwonią... a wystawiłem go za cenę sporo wyższą niż rzuciłem na hh.org.
na prawde bardzo przepraszam ze go nie kupilem... do dzis mam wyrzuty sumienia
fydi - Nie 07 Mar, 2010 ja też przepraszam strasznie mi głupioAnonymous - Nie 07 Mar, 2010
pP napisał/a:
moja fiesta i to samo..nikt nie dzwonił póki cena nie była atrakcyjna czytaj dużo za niska..
zupełnie inne autoanjas - Nie 07 Mar, 2010
106 napisał/a:
na prawde bardzo przepraszam ze go nie kupilem... do dzis mam wyrzuty sumienia
nie no, nie ma za coBonczek - Nie 26 Wrz, 2010 Ponawiam z niższą ceną.
http://otomoto.pl/honda-c...-C15372207.htmlBarejka - Nie 26 Wrz, 2010 Dla zdecydowanych mogę dołączyć - tylko w przypadku zakupu auta
- rozpórkę tylną dolną
z kija od szczotki ? Bonczek - Nie 26 Wrz, 2010 Z kija od mopa - aluminiowo Anonymous - Nie 26 Wrz, 2010 jednak kupujesz francuza Loko - Nie 26 Wrz, 2010
Marcel napisał/a:
jednak kupujesz francuza
Dobry wybór, mam Saxo do sprzedania Bonczek - Pon 27 Wrz, 2010
Marcel napisał/a:
jednak kupujesz francuza
Mam już jedno XSi na oku Anonymous - Pon 27 Wrz, 2010 Moje?Jaco - Pon 27 Wrz, 2010 Fajne to autko, a skarpetki ma ?Bonczek - Pon 27 Wrz, 2010 AndreXSi, musimy dogadać szczegóły, wiesz, że czekam tylko aż pójdzie Honda.
Nie ma skarpetek a ni kija od miotły w pojeździe, za to są chlapacze Janusz - Pon 27 Wrz, 2010