kaziu1985pn - Nie 07 Mar, 2010 106, czyżbyś sugerował że gaz jest zły dla silnika ??Anonymous - Nie 07 Mar, 2010
Muzykant napisał/a:
ech, douczcie sie a potem pogadamy...
Widzę , widzę przyszłość , maluje sie ona niewyraźnie i nie pewnie , musisz podążać drogę maBza !Anonymous - Nie 07 Mar, 2010 co??
Jestem i bede zwolennikiem gazu, wiec naprawde nie ma opcji zeby ktos mnie zniechecil, mam ochote polatac to przelaczam na wache a w zbiorniku zawsze znajdzie sie vpower 99+Anonymous - Nie 07 Mar, 2010 hehe...Anonymous - Nie 07 Mar, 2010 Ciesz sie Ciesz.... Temat jest o wydechu i jesli nie masz nic madrego do powiedzenia na jego temat to dziekuje...Anonymous - Nie 07 Mar, 2010 oj bardzo fałszujesz jak na muzykanta...GeKo - Nie 07 Mar, 2010 muzyk, luzuj poślady to forum to nie armia, chyba że taka z HOT SHOTSAnonymous - Nie 07 Mar, 2010 Wiesz, ja szanuje to co inni uwazaja za sluszne, czesto slucham rad, ale nigdy przenigdy nie szydze z ludzi...saxorulez - Nie 07 Mar, 2010 wrócicie do tematu. Nie będzie mi sie chciało tego jutro sprzątać jak zacznie się jadka.Anonymous - Nie 07 Mar, 2010 saxorulez, ale prosze o info o jakis grupowych zakupach moze sie na cos polaszcze saxorulez - Nie 07 Mar, 2010
Muzykant napisał/a:
prosze o info o jakis grupowych zakupach
szukajcie a znajdziecie - na dole forum są dwa działy poświęcone na grupowe kupowanieAnonymous - Nie 07 Mar, 2010 Widzialem zerkam i bede patrzyl co jest, generalnie najbardziej mnie interesuja rozporeczki teraz Anonymous - Nie 07 Mar, 2010
Cytat:
rozporeczki teraz
a nie wydech ? Parownik Ci nie zahaczy o rozpórkę ?Miniac - Nie 07 Mar, 2010
Muzykant napisał/a:
co??
Jestem i bede zwolennikiem gazu, wiec naprawde nie ma opcji zeby ktos mnie zniechecil, mam ochote polatac to przelaczam na wache a w zbiorniku zawsze znajdzie sie vpower 99+
Gaz jest spoko, kiedyś miałem w Matizie, ale musiałem zrezygnować z tego luksusu. Myślę, że zwyczajnie nie było mnie stać na dalszą eksploatacje auta na tym paliwie... Anonymous - Nie 07 Mar, 2010 Wszystko sie zmiesci, ja wiem ze was to bawi, dla mnie to jest zycie, mam ciekawsze wydatki anizeli lanie co 3 dni waszki do pelna....