To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Średnica wydechu ??

kaziu1985pn - Nie 07 Mar, 2010

106, czyżbyś sugerował że gaz jest zły dla silnika ??
Anonymous - Nie 07 Mar, 2010

Muzykant napisał/a:
ech, douczcie sie a potem pogadamy...

Widzę , widzę przyszłość , maluje sie ona niewyraźnie i nie pewnie , musisz podążać drogę maBza !

co??

Jestem i bede zwolennikiem gazu, wiec naprawde nie ma opcji zeby ktos mnie zniechecil, mam ochote polatac to przelaczam na wache a w zbiorniku zawsze znajdzie sie vpower 99+

hehe...

Ciesz sie Ciesz.... Temat jest o wydechu i jesli nie masz nic madrego do powiedzenia na jego temat to dziekuje...

oj bardzo fałszujesz jak na muzykanta...
GeKo - Nie 07 Mar, 2010

muzyk, luzuj poślady to forum to nie armia, chyba że taka z HOT SHOTS

Wiesz, ja szanuje to co inni uwazaja za sluszne, czesto slucham rad, ale nigdy przenigdy nie szydze z ludzi...
saxorulez - Nie 07 Mar, 2010

wrócicie do tematu. Nie będzie mi sie chciało tego jutro sprzątać jak zacznie się jadka.

saxorulez, ale prosze o info o jakis grupowych zakupach :D moze sie na cos polaszcze :D
saxorulez - Nie 07 Mar, 2010

Muzykant napisał/a:
prosze o info o jakis grupowych zakupach

szukajcie a znajdziecie - na dole forum są dwa działy poświęcone na grupowe kupowanie

Widzialem :D zerkam i bede patrzyl co jest, generalnie najbardziej mnie interesuja rozporeczki teraz :)

Cytat:
rozporeczki teraz :)

a nie wydech ? Parownik Ci nie zahaczy o rozpórkę ?

Miniac - Nie 07 Mar, 2010

Muzykant napisał/a:
co??

Jestem i bede zwolennikiem gazu, wiec naprawde nie ma opcji zeby ktos mnie zniechecil, mam ochote polatac to przelaczam na wache a w zbiorniku zawsze znajdzie sie vpower 99+

Gaz jest spoko, kiedyś miałem w Matizie, ale musiałem zrezygnować z tego luksusu. Myślę, że zwyczajnie nie było mnie stać na dalszą eksploatacje auta na tym paliwie... :>

Wszystko sie zmiesci, ja wiem ze was to bawi, dla mnie to jest zycie, mam ciekawsze wydatki anizeli lanie co 3 dni waszki do pelna....