ale z tego co słyszałem, to Bryan nawet jak znajdzie peugota to nie pojedzie dwóch rajdów, bo kolidują się z mistrzostwami france.martin.h - Nie 14 Mar, 2010
fydi napisał/a:
martin.h napisał/a:
ale jeśli Bryan wsiądzie do 207 S2000
ale z tego co słyszałem, to Bryan nawet jak znajdzie peugota to nie pojedzie dwóch rajdów, bo kolidują się z mistrzostwami france.
Dwa można odliczyć Anonymous - Pon 15 Mar, 2010 Ruszyła strona elmotu i świdnickiego, od dziś można się zgłaszać: http://www.rajdelmot.pl/2010/index.php
Kołdej/Mrożek Anonymous - Pon 15 Mar, 2010 dobrz martin.h - Czw 18 Mar, 2010 Kajto jednak w Subaru
Ciekawie robi się w Pucharza C2R2. Podobno w C dwójki wsiadają Michał Bębenek i Grzesiek Grzyb kamil - Czw 18 Mar, 2010 liczę w tym sezonie na mocne s2000Anonymous - Czw 18 Mar, 2010 jeszcze nie wiadomo czy Kajto na pewno w subaru...Anonymous - Czw 18 Mar, 2010 kim jest ta Pani?
i ten Pan?
foty z testów Steinhofa i Stańkowskiego106 - Czw 18 Mar, 2010 byl jeszcze trzeci w kasku ktorego wkleilem w temacie f1...
kask moj, a gosc ze zdjecia to filip ziomek z kr.Bad-i - Czw 18 Mar, 2010 eM czy mogłbys sprawdzic wpływy na konto klubowe od Bartka 106go lub jego ziomali 106 - Czw 18 Mar, 2010 chyba wyplywy z konta... za reklame na www.rallyonline.pl106 - Czw 18 Mar, 2010
martin.h napisał/a:
Podobno w C dwójki wsiadają Michał Bębenek i Grzesiek Grzyb :)
to raczej na grzyba nie bedzie bata... nie wiem jak bebenek bo to troche
zartem zalatuje nio ale... tez zycze mu powodzenia. markowiski dosc fajnie
chodzil 306tka... mysle ze bedzie ciekawa rywalizacja.qbus - Czw 18 Mar, 2010 Bebenek z tego co mi wiadomo to na 100%... generalnie problem byl z dopieciem budzetu i jesli nie zdarzy sie cud to bedzie to c2r2.martin.h - Czw 18 Mar, 2010 Osobiście mam wielki szacunek do takich kierowców, wolą wsiąść w coś słabszego niż odwiesić kask. Jeśli wszystkie zapowiedzi wypalą to sezon w Pucharze Citroena będzie bardzo ekscytujący.
Andre, Kajto nie ma już szans na S2000, potrzeba jeszcze bardzo dużo pieniędzy, a umowę z Subaru też nie można podpisać na ostatnią chwilę.
Smutne jest to, że taki kierowca nie umie zebrać budżetu na topowe auto, niestety w Polsce cały czas liczą się układziki, nie masz pleców siedzisz w domu. Choć z drugiej strony, w zeszłym sezonie Kajtek potrafił wygrać Imprezą 2 rajdy, Bouffier zdobył tytuł eNką. W tym roku eNki mają być mocniejsze o 15-20 KM więc kto wie.