Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Zakup grupowy] z oferty Racelanda
Tomcat - Sob 13 Mar, 2010
Passenger napisał/a:
Barejka napisał/a:
Passenger, raczej ja bym to nazwal imitacja karbonu
Zapewne stąd taka okazyjna cena...
Pewnie to samo co do Saxo, czyli jakiś plastik + niechlujnie położona kalkomania
i co najlepsze to, że działa ! saxorulez - Sob 13 Mar, 2010 1. Tomcat - rozpórka górna Saxo
2. Saxorulez - rozpórka dolna SaxoŁukaszS3 - Sob 13 Mar, 2010 1. Tomcat - rozpórka górna Saxo
2. Saxorulez - rozpórka dolna Saxo
3. ŁukaszS3 - dolot Saxoarssss - Nie 14 Mar, 2010 1. Tomcat - rozpórka górna Saxo
3. ŁukaszS3 - dolot Saxo
4. Arssss - rozpórka górna SaxoGrzesiek VTS - Nie 14 Mar, 2010 1. Tomcat - rozpórka górna Saxo
3. ŁukaszS3 - dolot Saxo
4. Arssss - rozpórka górna Saxo
5. Grzesiek - rozpórka górna Saxowasq - Nie 14 Mar, 2010 maja moze rozporke tyl do sporta ?? gdzies da sie znalesc oferte racelnada ??Passenger - Nie 14 Mar, 2010 http://www.raceland.nl/es...ocs/catalog.pdfTomcat - Nie 14 Mar, 2010
Muchas gracias, w takim razie nie muszę pisać maila wasq - Nie 14 Mar, 2010 dzieki za infoJaco - Pon 15 Mar, 2010 Temat postu: Re: [Zakup grupowy] z oferty Racelanda
Tomcat napisał/a:
Rura wydechowa do 106/Saxo 1.4, 1.6 8v, 1.6 16v (chyba od kolektora do końcowego, ale nie jestem pewny) - 290 zł
Jaka stal ? Jaka średnica ? Jestem zainteresowany Tomcat - Pon 15 Mar, 2010 Temat postu: Re: [Zakup grupowy] z oferty Racelanda
Jaco napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Rura wydechowa do 106/Saxo 1.4, 1.6 8v, 1.6 16v (chyba od kolektora do końcowego, ale nie jestem pewny) - 290 zł
Jaka stal ? Jaka średnica ? Jestem zainteresowany
Niebawem będę wiedział, czekam na odp w tej sprawie.speed555 - Śro 17 Mar, 2010 1. Tomcat - rozpórka górna Saxo
3. ŁukaszS3 - dolot Saxo
4. Arssss - rozpórka górna Saxo
5. Grzesiek - rozpórka górna Saxo
6. speed555 - rozpórka górna Saxojarek-malopolska - Śro 17 Mar, 2010 A do kiedy Tomcat zbierasz zamówienia ?? Ma ktoś jakąś opinię na temat gwintu RACELANDA w Saxo ?? Nigdy się nad taka opcją nie zastanawiałem, bardziej AGX/Bilstein ale cena...Tomcat - Śro 17 Mar, 2010 Z zamówieniem nikt nie ciśnie, więc jeszcze parę dni na pewno poczekam.
Co do gwintu to za wiele Ci nie pomogę, ale może na zagranicznych forach znajdzie się jakaś opinia. Cena faktycznie jest śmieszna... Może weź na próbę, będzie wiadomo
Edit: Znalazłem opinie z Saxperience. Generalnie jest gorszy od gwintów firm typu Bilstein, Koni, Gaz itp, ale goście chętnie go kupują i przerabiają na inne amory i sprężyny, bo całość wychodzi i tak sporo taniej niż same te gówienka do zrobienia gwintu od Pugsporta.Anonymous - Śro 17 Mar, 2010 hm... niekoniecznie
http://www.autoracing.pl/..._saxo)-podzespoły-zawieszenia_.html