Anonymous - Pią 19 Mar, 2010 Wczoraj leciałem autobahnem wrocław-legnica,caly czas 160-180,z chwilowymi zwolnieniami i wyszło mi spalanie 8,4.
nox, zwykły boxter to porazka ,od Clio tez dostajePGmaster - Pią 19 Mar, 2010 Ciezko uwierzyc w takie spalanie. Mi laguna przy takich predkosciach pali w okolicach 7M - Pią 19 Mar, 2010 Jest to możliwe bez problemu - te silniki są bardzo oszczędne. Mam 2.5bene - trasa z Wrocławia do Wawy - pomiędzy 14 a 20km/h - 8,3l/100PGmaster - Pią 19 Mar, 2010
eM napisał/a:
pomiędzy 14 a 20km/h - 8,3l/100
To i tak sporo. Mi przy takich predkosciach pali w okolicach 2-3 litrow M - Pią 19 Mar, 2010 Oleju?Janusz - Pią 19 Mar, 2010 takie spalanie oleju to tylko w hondzie kto miał ten wie M - Pią 19 Mar, 2010
Janusz napisał/a:
takie spalanie oleju to tylko w hondzie kto miał ten wie
Tylko Januszek wie jakie to straszne służyć po mszy Janusz - Pią 19 Mar, 2010
eM napisał/a:
Tylko Januszek wie jakie to straszne służyć po mszy
a co ma jedno do drugiego ?? i nigdy nie służyłem do mszy, po mszy ani przed mszą....
ale za to na bierzmowaniu musiałem zanieść coś Dziwiszowi, czy tam komuś innemu coś na tacce... pewnie darowiznę Tomcat - Pią 19 Mar, 2010
pP napisał/a:
rabarbar napisał/a:
pP, ale ze co??? golfa na gnojówke miałem kupic??
gnójówke? ja np. ropy nie jadam ani pijam po prostu wolałbym żeby za te same 200pln przejechać 2 razy więcej.tyla dziękuję
Mhm, jasssne. Chyba moim Uno 1.0 LPG. Tylko komfort i przyjemność jazdy "delikatnie" się różnią. Te 6-cio garowe silniki BMW są na prawdę bardzo ekonomiczne jak na to co oferują.
Fajny furex, gratularung.Walle - Pią 19 Mar, 2010 spoko auto, choć póki co prezencja zewnętrzna słaba. Kolor taki sobie (ale zgadzam się, że ważniejszy stan auta) , uratować to auto mogą dobre felgi i M-pakiet.
Clio II Sport do 120km/h jest szybsze od e36 328i.
Ten silnik nie jest zbyt ekonomiczny przy jeździe miejskiej.... Ale odpycha się zacnie.Rudello - Pią 19 Mar, 2010 Gratuluje auta.
Do kiedy jestes w PL? bo fotele juz mi sie zaraz przydadza wiec musze sie ogarnac.
Co do dywagacji o 328 i sport to miałem wielokrotnie przyjemnosc bawic sie z e46 328 i za kazdym razem dostawała nawet do 15km/h. Start miała lepszy ale w połowie 2jki clio już sie oddalało.
Napisałem o tym bo takie mam doswiadczenia ale uwazam to za malo istotne bo najwaznijesze ze mozesz teraz ogladac droge przez boczna szybe anjas - Pią 19 Mar, 2010 kurcze, a mnie kiedyś naklepało jakieś e36 w kombi. Niestety nie wiem co tam siedziało pod maską, ale mam nadzieję, że minimum 2.8 CHRZANEK - Pią 19 Mar, 2010 Fajnie że RWD
Niefajnie że kupe
Życze owocnej nauki driftu.Stacho - Pią 19 Mar, 2010
rabarbar napisał/a:
pP, ale ze co??? golfa na gnojówke miałem kupic??328 to swietne auto na dlugie autostradowe przeloty-szybkie,wygodne,bagaże 2 osób sie zmieszcza,spalanie nie jest jakies masakryczne
kaziu1985pn, 328 duuuzo lepiej sie zbiera powyzej tych 140-150,a wczesniej tez jest chyba minimalnie lepiej.Łatwo dołożyc 10-15 KM,wystarczy wrzucic kolektor z silnika m50b25
znajomego zdrowe 2.8 lecieliśmy w 4 osoby 250 oby i Twoje się rozpędzało !Janusz - Sob 20 Mar, 2010
Stacho napisał/a:
znajomego zdrowe 2.8 lecieliśmy w 4 osoby 250 oby i Twoje się rozpędzało !