szkoda zeby dobra dziwka sie z jednym chu jem męczyla
Janusz - Wto 23 Mar, 2010 Kuba pozamiatał itr 911 - Wto 11 Maj, 2010 nowe foto w pierwszym poście...itr 911 - Wto 11 Maj, 2010 no to jeszcze raz
http://moto.allegro.pl/it..._kjs_rally.htmlkaco_d - Wto 11 Maj, 2010 qrde nawet jeszcze moje opony są założone:D hehe
co to za tłumik masz założony ostatni? ciekawie wyglądaitr 911 - Wto 11 Maj, 2010
kaco_d napisał/a:
qrde nawet jeszcze moje opony są założone:D hehe
co to za tłumik masz założony ostatni? ciekawie wygląda
A wiesz, że oponki jeszcze są ok:) Choć strasznie śliskie:)
Co to jest za tłumik to sam nie wiem, ale pięknie brzmi kaco_d - Wto 11 Maj, 2010 wlasnie wiem ze sliskie hehe zaraz jak je kupilem zrobilem napad na rondo! i bylem w szoku jak boczur poszedl hehe ale powiem Ci tak że na deszczu mistrz tak samo jak się zagrzeją:)itr 911 - Wto 11 Maj, 2010
kaco_d napisał/a:
wlasnie wiem ze sliskie hehe zaraz jak je kupilem zrobilem napad na rondo! i bylem w szoku jak boczur poszedl hehe ale powiem Ci tak że na deszczu mistrz tak samo jak się zagrzeją:)
a to nie musisz mi mówić
ta płynność z jaką tracą przyczepność jest powalająca a no i wolno schodzą
one są poprostu twarde i dlatego tak się zachowują.
No nic Panowie naprawdę nikt go nie chce przygarnąć
Ja to go jakoś dziwnie sprzedaje
Już dwóch klientów chciało go zadatkować, ale odmówiłem bo strasznie byli napaleni a ja mówię, że nie ma pośpiechu
Chyba nie chcę się z nim rozstać tak szybko Barejka - Wto 11 Maj, 2010 itr 911, zmienione walki chyba jeden i deska w zamszu chyba we floku itr 911 - Wto 11 Maj, 2010
Barejka napisał/a:
itr 911, zmienione walki chyba jeden i deska w zamszu chyba we floku
Barejka ty już nie bą taki hop do przodu
a deseczka to nie taki flok typowy tylko właśnie jak zamsz wygląda
Zresztą niech się poprzedni właściciel wypowie bo to on robił kaco_d - Śro 12 Maj, 2010
Barejka napisał/a:
itr 911, zmienione walki chyba jeden i deska w zamszu chyba we floku
ala alcantaraŁukaszS3 - Śro 12 Maj, 2010
kaco_d napisał/a:
alcantara
Też błąd kaco_d - Śro 12 Maj, 2010 skóra z dobrej swini whiii ŁukaszS3 - Śro 12 Maj, 2010