To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - ANTYRADAR

strick - Wto 06 Cze, 2006

Ale dowcipnisie na CB też są! Raz mi powiedzieli że czysto ale stali! Całe szczęście złapali gościa który jechał przedemną!
Jakarti - Wto 06 Cze, 2006

wole raz na 100 razy zostac zlapanym przez dowcipnisi niz raz na 10 i wiedziec ze zaden debil mi zartu nie zrobi :D :D:D:D
Anonymous - Wto 06 Cze, 2006

takim co zarty robia powinni zabierac cb :)

Nie tylko CB! Kary za to powinny być!

:) sami kierowcy powinni takiemu kary robic :)

np przed samochodem wysypywac 5 kg gwozdzi + na mrozie na dach i maske wysypac 2 kg ziarna i zalac wrzaca woda, by sie dobrze, przy samym lakierze zmrozilo :) ptaszki mialy by zabawe z jedzeniem tych ziaren :)

Peter - Wto 06 Cze, 2006

gaugan kup cb.ja ostatnio zamontowalem sobie antene na stale (wiercenie w dachu itp) kabel przeciagniety pod tapicerka, nic go nie widac.na dachu jest tylko maly cypelek z gwintem w ktory wkrecam 43 cm antene (president carolina). jest czarna i na srodku na dachu wyglada jak na rajdowkach.radio to alan 100+.

taka antenka na dachu wyglada nie jak rajdowka :P tylko jak samodod zdalnie starowany, tylko ze w skali 14:1 :)
Peter - Wto 06 Cze, 2006

no to w takim razie to tez sa autka zdalnie sterowane :P

No i wyszło CB rulez ;)
Vlodarsky - Wto 06 Cze, 2006

gaugan napisał/a:
dzieki za info Vlodarsky! rozejrze sie za cb

chyba mnie tu ktoś z kimś pomylił :)

Peter, mi chodzilo o dluzsze antenki :P
Peter - Wto 06 Cze, 2006

aaaaa nie nie takie 150 cm to przy podmuchu moglyby przewrocic auto :)

Peter napisał/a:
aaaaa nie nie takie 150 cm to przy podmuchu moglyby przewrocic auto

ja wlasnie taka pewnie zamontuje...tylko ze na tylnej klapie,bo na dachu juz jest zwykla antena:)

Peter - Wto 06 Cze, 2006

no ale Ty masz troszke wieksze auto wiec nie bedzie tragedii.do auta typu saxo bylaby to lekka przesada :D

Peter, nie do konca :) na forum subaru jest koles, ktory na dachu w seiacento ma taka 150 cm antene :P