PGmaster - Sob 10 Kwi, 2010 Straszna tragediaAnonymous - Sob 10 Kwi, 2010 132 osoby .....jarek-malopolska - Sob 10 Kwi, 2010 Masakra... teraz jak pokazali zdjecia tego montazysty który był zaraz po wypadku tam, to fakt nie ma szans, taki rozp.... TomsoN - Sob 10 Kwi, 2010 ja pi.erdole... Vlodarsky - Sob 10 Kwi, 2010 Wielka ludzka tragedia
tragedia dla Polski i polaków
Jestem w szoku i mam łzy w oczach...
teraz czeka nas 10 lat procesów, dochodzeń, papiery Wassermana z komisji przypadkiem zginą itd... Są tacy którzy na tym zyskają (na tej katastrofie).OSKAR - Sob 10 Kwi, 2010 Totalna wyjebka!!!ŁukaszS3 - Sob 10 Kwi, 2010
Vlodarsky napisał/a:
teraz czeka nas 10 lat procesów, dochodzeń, papiery Wassermana z komisji przypadkiem zginą itd... Są tacy którzy na tym zyskają.
Niestety przykre to ale prawda!
Niewyobrażalna tragedia. Odechciało mi się na dzisiaj wszystkiego...
Bad-i - Sob 10 Kwi, 2010 Prosze Was, nie mieszajcie teraz papierow czy dokumentow komisji do tego co sie stalo.
Bo zaraz powstanie kolejna polityczna awantura ktora chyba w tym temacie nie powinna miec miejsca. Sa zwollennicy jednych i drugich ale w tych okoliczonosciach nie ma to znaczenia.PiTT - Sob 10 Kwi, 2010 ogromna katastrofa, nie ma nawet co komentować
aż niewyobrażalne że takie rzeczy mogą się dziać na prawdę...Anonymous - Sob 10 Kwi, 2010 tak tylko z 2 strony na rocznicę śmierci Papieża nie poleciał nikt !!!! A teraz pchali się wszyscy do cholerarzeźnik. - Sob 10 Kwi, 2010 straszne i przykre kubas - Sob 10 Kwi, 2010
Marcel 08 napisał/a:
tak tylko z 2 strony na rocznicę śmierci Papieża nie poleciał nikt !!!! A teraz pchali się wszyscy do cholera
odpuść marcelstrick - Sob 10 Kwi, 2010 Kurde, podobno 4 razy podchodzili Marek23 - Sob 10 Kwi, 2010 Kur.wa, kto wypuscil prezydenta samolotem TU 154? Kto ku.rwa? Takim starym rupieciem. Dramat! Szczera żałoba,nie mogę w to uwierzyc.Anonymous - Sob 10 Kwi, 2010 Najgorsze co jest to brak LISTY OSOB które poleciały tym samolotem !!!! słabo?!