Ogłoszenia komercyjne - Baran auto serwis - klatki bezpieczeństwa
M - Nie 18 Kwi, 2010 Wygląda bardzo solidnie - że tak powiem "markowo"martin.h - Nie 18 Kwi, 2010 GeKo, czyje to?GeKo - Nie 18 Kwi, 2010 Niestety nie wiem.M - Nie 18 Kwi, 2010
GeKo napisał/a:
Niestety nie wiem.
jestem koniem
Przepraszam nie moglem. Niech ktoś to wykasuje.
Bardzo ladne klatki geko, czy mozliwa jest do zrobienia rozporka typu X?
GeKo - Nie 18 Kwi, 2010 he he;), o ile z dołem by nie było problemów, bo zrobi się jakieś stopy przykręcane i do nich przyspawa dolne części rurek, to problem będzie z górą, bo rozumiem że to ma być rozkręcane?M - Nie 18 Kwi, 2010 nie na wakacje już nią raczej nie pojadę, mozemy puścić spawia na górze.
Jakby było rozkręcane to dodatkowy plus ale jak wyżej.Anonymous - Nie 18 Kwi, 2010 Kurde eM , ale czy ta rozporka typu x nie jest na gorze przykręcana do mocowań pasów na słupku C . Byłem przekonany ze jest !Anonymous - Nie 18 Kwi, 2010 eM, dlaczego nie pełna klatka? może nie najbardziej robudowana ale podstawowaGeKo - Nie 18 Kwi, 2010 Myślę że chodzi o masę, ale jak nie chcesz auta obciążąć to chociaż półklatka, to znacznie lepsze rozwiązanie wg mnie,
np coś takiego
wasq - Czw 22 Kwi, 2010
GeKo napisał/a:
Myślę że chodzi o masę, ale jak nie chcesz auta obciążąć to chociaż półklatka, to znacznie lepsze rozwiązanie wg mnie,
np coś takiego
Obrazek
a tak z ciekawosci jak taka polklata ma sie do zalacznika J ??
gdzie powinny jeszcze schodzic palaki kolo deski przy przednich slupkachCHRZANEK - Pią 23 Kwi, 2010
wasq napisał/a:
a tak z ciekawosci jak taka polklata ma sie do zalacznika J ??
Nijak
Załącznik J nie przewiduje czegos takiego jak półklatka.
GeKo napisał/a:
np coś takiego
Pałąki schodzace do podpór tylnych muszą być proste i tworzyć kat min 30stopni
eM napisał/a:
czy mozliwa jest do zrobienia rozporka typu X?
Em zawsze mnie interesowało po co chondziarzom trzepak do suszenia gaci w samochodzie ??
Jaki jest sens usztywniania tylnych słupków w samochodzie ???
Geko:
Czy ta klatka w subaru z 1 strony to jest robiona wg homologacji Subaru ???
Bo kilka rur w tylnej części wydaje mi się niezgodnaz załącznikiem "J" ale ważniejsza jest homologacja i stad moje pytanie.M - Pią 23 Kwi, 2010 właśnie o to, ze jak kogoś przewioze i zmoczą mu się gacie to bedzie można wysuszyć Anonymous - Pią 23 Kwi, 2010
eM napisał/a:
właśnie o to, ze jak kogoś przewioze i zmoczą mu się gacie to bedzie można wysuszyć
chcesz go wystraszyć , nieskręcaniem Hondy ?? M - Pią 23 Kwi, 2010
Gołąb napisał/a:
eM napisał/a:
właśnie o to, ze jak kogoś przewioze i zmoczą mu się gacie to bedzie można wysuszyć
chcesz go wystraszyć , nieskręcaniem Hondy ??
Przypomnij sobie ten filmik jak Rumuńska nauczycielka uderzyla policjata w twarz.
To ty wlasnie jesteś tą nauczycielką.Janusz - Pią 23 Kwi, 2010
Gołąb napisał/a:
chcesz go wystraszyć , nieskręcaniem Hondy ??
proste!! siada taki włascicel francuza na prawy do eMa... i mysli:
- "pfff to je honda to nie może skręcac"
pierwsza prosta, zblizaja sie do zakrętu eM nie odpuszcza koleś mysli: "kuref, przecież to honda, nie skręciiiiimy..."
eM lekko zwalnia wchodzi w zakręt... i bach.... koleś na prawym już mokre gacie.... Proste
ps. no to teraz emerytek znowu będzie twierdził ze wchodzę w dupę bo chce być czerwony...