moze jak sie nastepnym razem pojawi na forum jakis własciciel rs-a,to mu troche pojedzmy wazelinką co by dał sie karnąć i przetestowac
Kiepski pomysł... Lepiej go od razu wyjaśnić kaco_d - Pon 19 Kwi, 2010 wygrałeś pewnie dlatego, że nie zapomniałeś w końcu wyłączyć klimy Stf - Wto 25 Maj, 2010 takie tam macanko. w sumie nic ciekawego bo normalny start był wcześniej - startowałem przed nim i do połowy 4 nie zbliżał się w ogóle mając "trochę" straty. na filmiku w sumie tylko pierwsze 40sek jest miarodajne - później nuda. generalnie zaskoczył mnie ten focus bo zupełnie nie uciekał z rolki... no ale pewnie kierownik nie jechał na 100%
k-mart - Wto 25 Maj, 2010 musze to wyslac mabzowi na sr...Stf - Wto 25 Maj, 2010 dla porównania 2 dni temu sponiewierał mnie nowy seat exeo 2,0tfsi po sofcie na 260 kilka km... jakieś dziwne te focusy....Rudello - Wto 25 Maj, 2010 heheh wlasnie rozm. z kolega i mowił ze prześladowało go S3 z naklejka hh.org
Nagranie jak policyjne... jesli mozesz to zdejmij z y2b
P.S dobra muzka na poczatku... ooooaaaaaaAnonymous - Wto 25 Maj, 2010 kurde wczoraj na trasie leciał za mna RS .... wygląda cudownie, ale jakoś 1,5T jak to rasta pisze to zbyt wiele zeby go porzadnie napędzić .... ale ma zapewne x-plusów za które byście go kochali pP - Wto 25 Maj, 2010 2:59... ale urwaaaaałJakarti - Śro 26 Maj, 2010 no to mamy nowe "daaaaaaaaaaaaj kamienia"
nie widać rejestracji - ale spoko już zdejmuję rasta - Śro 26 Maj, 2010 Stf, bez przesady, widać, że jak depnie to ostro idzie i odskakuje, jakby nie było ruchu miejskiego to nie było by z nim łatwo.Jakarti - Śro 26 Maj, 2010
Rasta napisał/a:
Stf, bez przesady, widać, że jak depnie to ostro idzie i odskakuje, jakby nie było ruchu miejskiego to nie było by z nim łatwo.
ja sie zgadzam tutaj z Rastą aczkolwiek takie mizianie miedzy samochodami to jak ruchanie przez Internet M - Śro 26 Maj, 2010
Jakarti napisał/a:
Rasta napisał/a:
Stf, bez przesady, widać, że jak depnie to ostro idzie i odskakuje, jakby nie było ruchu miejskiego to nie było by z nim łatwo.
ja sie zgadzam tutaj z Rastą aczkolwiek takie mizianie miedzy samochodami to jak ruchanie przez Internet
hmmmmmmmJakarti - Śro 26 Maj, 2010 Macius - nie miarodajne M - Śro 26 Maj, 2010 grii