po co budować.
jest dobra na rejestracji WP na sprzedaż za około 18 k pln z dużą ilością gratów - mało jeżdżona
po to że ma auto które stoi i trzeba coś z nim zrobic Bad-i - Śro 21 Kwi, 2010 Mick gdzie stoi ten za 18?? Jak jest przygotowany? Tzn jaka specyfikacja?106 - Śro 21 Kwi, 2010
Cytat:
Peugeot 206 XS 20 kwietnia 2010
Pilnie sprzedam Peugeota 206 XS popucharowego
Rok produkcji 2003
Pełna dokumentacja auta, książeczka sportowa, mozliwość sprawdzenia jego dotychczasowej historii. Jestem trzecim właścicielem.
Zawieszenie pucharowe asfalt/szuter
Skrzynia,silnik, klatka, płyta pod silnik: pucharowe.
Wyp. bezpieczeństwa :
-fotel kierowca: OMP WRC z aktualną homologacją ( w bardzo dobrym stanie )
-fotel pilota Sparco z wygaśniętą homologacją plus drugi taki sam ( razem trzy fotele )
- pasy bezpieczeństwa OMP czteropunktowe z aktualną homologacją
- system gasniczy Sparco do przeglądu
- kewlarowe kuwety kierowcy i pilota
- kierownica zamszowa OMP Corsica ( w bardzo dobrym stanie )
- lampka pilota
- homologowane otuliny na klatkę
- pasek mocowania koła zapasowego OMP
- mocowanie klucza do kół OMP
- pojemnik na kaski Sparco
Dodatkowo :
- kilka skrzyń biegów na cześci plus jedna gotowa do założenia
- opony szutrowe Markgum na stalowych pucharowych felgach
- dwa kpl. felg stalowych pucharowych z oponami seryjnymi
- jeden kpl. felg stalowch bez opon ( łącznie 16 felg )
- maska przednia, wahacze, maglownica, półosie z przgubami i wiele innych drobnych cześci.
Ostatnim rajdem które auto jechało, była Barbórka Warszawska 2008. Od tego czasu czekało sobie w garażu aż będę miał więcej czasu na pasję, zaledwie kilkukrotnie uczestniczac w okolicznych pojeżdżawkach. Sprzedaje gdyż za chwile znów powiększa mi się rodzina i trzeba odwiesić kask na kołek.
Cena do negocjacji.
cena: 18 000
telefon: 661 999 006
województwo: mazowieckie
Anonymous - Śro 21 Kwi, 2010 No no Bad-i - Śro 21 Kwi, 2010 cena dobra, jak liczylem dla brata zbudowanie takiego to bez 30 tysi nie ma co podchodzic.
Ciekawe w jakiej specyfikacji jest silnikAnonymous - Śro 21 Kwi, 2010 no dziś rozmawiałem z Marcinem bo spotkaliśmy sie w pss jak waracał od Kunera wiec już chce działac, ale powiem ci ze ten powyzej to ciekawa opcja - dzwońcie jutro!!!Bad-i - Śro 21 Kwi, 2010 zobaczymy na ile starczy mu zapału. W sumie moze sprzedac za grosze to co ma w garazu i to co dostanie wlozyc w odbudowe/remont/cokolwiek tego z ogloszeniaAnonymous - Śro 21 Kwi, 2010 moze jutro podjedziemy?
ja od 12 jestem ready Bad-i - Czw 22 Kwi, 2010 Ktos zna Karola Piątkowskiego, to jest pug własnie po nim. Wiem ze mial jedna przygode (w sumie delikatna) ale chcialbym sie jak najwiecej dowiedziec o tym aucie.Anonymous - Czw 22 Kwi, 2010 Znam go średnio, ale znam kogos kto go bardzo dobrze zna popytam, ale z tego co pamiętam to raczej większych przygód nie miałBad-i - Czw 22 Kwi, 2010
AndreXSi napisał/a:
Znam go średnio, ale znam kogos kto go bardzo dobrze zna popytam, ale z tego co pamiętam to raczej większych przygód nie miał
ale moze wie jakie przygody auto mialo przed Karolemjozekrj - Czw 22 Kwi, 2010 206RC miało homologacje A i N grupową
Ale s16 to nie RC , wiec homo zomo brakjozekrj - Czw 22 Kwi, 2010 niestety bardzo dobrze dostrzegam to mała różnice miedzy s16 a rc
nie wiem jakie są ograniczenia finansowe ale RC jest sporo szybsze od XS
a który lepiej się prowadzi tego nie wiem bo XS jest lżejszy od S16 a RC ma inna tylna belkęmartin.h - Czw 22 Kwi, 2010
jozekrj napisał/a:
nie wiem jakie są ograniczenia finansowe ale RC jest sporo szybsze od XS
Mówisz o seryjnych egzemplarzach. 130 KM w XS robisz z palcem w dupie, a uzyskanie 160 KM to też nie problem. Więc nie wiem czy RC jest aż tak dużo szybsze od XS.