jarek-malopolsk, zapomnij o modelu podanym przez Drone- lepiej nic już nie kupuj. Jak już zostało napisane: Jeśli chcesz tanio poszukaj używki Driving Force Pro. Jeśli chcesz tanio i nową kup Driving Force GT. Jeśli chcesz zadać szyku, kup G25 lub G27.
Ja mam DFP.jarek-malopolska - Pią 21 Maj, 2010 jak coś to w grę wchodzi tylko Driving Force GT.. a jeszcze pytańko, bo na tych fotakch w aukcjach nie widać, DFGT nie ma łopatek przy kierownicy do zmany biegów.. ??Janusz - Sob 22 Maj, 2010
Synek napisał/a:
agreee
nie bierz momo
- stara
- pedały sie mega szybko wyrabiają
- niby nie łapie luzu , ale jak juz zacznie to w przeciągu tygodnia sie zjebie
potwierdzam, ja mam momo chyba juz z 6 lat, i mi zepsuły sie tylko pedały (głownie upalana w colina rbr i tp wiec dużo kręcenia) ale fak faktem ze problem pojawił sie dopiero po 6 latach... choć chyba nawet mam ja dłużej... nie pamiętam, wiem ze już długo. Natomiast kolega kupił taka momo w zeszłym roku, i kierownica już padała... potrafi sama przyjebać lewy 90 na OS. Podobno te ze starszych seri sa lepsze niż te z nowych.DeeS - Sob 22 Maj, 2010 zdecydowanie polecam G25, od 3 lat na niej jezdze, jest rewelacyjna. Mialem w swojej karierze juz kilkanascie kierownic i ta kiera to IDEAŁ.vitesse - Czw 03 Cze, 2010 ja mam logitecha formula za 150 i da sie grac napewno lepiej niz padzie