Anonymous - Pią 09 Cze, 2006 I to jest najlepszy pomysl. Trzeba cos tez pomyslec o ulepszeniu tego dzialu dla klubowiczow zeby to nie byly tylko i wylacznie na sprawy formalno-organizacyjne. Proponuje je scisle powiazac ze spotami. Robic ewentualnie jakies fajne relacje - na pamiatke w stylu - ten przyjechal pierwszy raz. Ten scignal sie z tamtym. Zdjecie tego i tego. Na gtechu pobil rekord swojego auta, itd itp.... moze jakas fajna formula sie stworzy...
JIMEK napisał/a:
Jaki z tego wniosek???
eM napisał/a:
Forum tworza ludzie i od ludzi zalezy jaka jest forma forum
BINGO! :one:
nic dodac nic ujac.
forum niedawno zostalo odpimpowane z wygladu zewnetrznego, teraz zadbajmy o jego tresc i wnetrze Anonymous - Pią 09 Cze, 2006 zgadzam sie z poprzednikami. mimo iz jestem krotko tutaj, to zawitalem tutaj ytylko dlatego, ze znam kilka osob zanim jeszcze jezdzili hothatchami i sa to na prawde fajnu ludzie. a skoro oni ich zaakceptowali i zgromadzili w jednym miejscu to musi byc wyjatkowe miejsce
a moze tak nie tylko forum, ale strona klubowa?
gdzie byly by informacje o kazdym uzytkowniku... tj. o nim samym jak i samochodzie + to co napisal moj poprzednik
pozdrawia posiadacz sedana.Anonymous - Pią 09 Cze, 2006 tylko jak juz bedziesz mial to evo to ono nie bedzie warm tylko freakin burnin unas ruedas calientes y de puta madre
raczej nigdy nie bedzie hothatchem ale nikt Ci nie powie ze masz nieciekawe auto Loko - Pią 09 Cze, 2006 Zgadzam sie w 100%, że atmosfera na tym forum jest "inna" w rozumieniu o niebo lepsza od innych for. Najlepszym dowodem na to jest fakt, że jest to pierwsze i jedyne form, na którym sie aktywnie udzielam, bo po prostu mi się tutaj podoba.
Jimek: Zaciekawiło mnie zdanie twojego ojca , to czym według niego interesują się nie idioci?Anonymous - Sob 10 Cze, 2006 zgadzam sie w 100% ale swoja dalsza mysl rozwine jutro bo musz isc juz spac kiedys wkoncu trzeba odespac trasy :urban:Anonymous - Sob 10 Cze, 2006 Loko, za duzo by wymieniac ale spoko... najczesciej tym co mnie az tak nie bierze
widze ze coraz wiecej osob ktore wziely udzial w ankiecie ma problemy z pecherzem...