Anonymous - Wto 01 Cze, 2010 to niemozliwe zeby oleju nie brała-musi byc popsuta,pewnie masz silnik do remontu bizon - Wto 01 Cze, 2010 no wlasnie jest po remoncie, dlatego wyjatkowo nie bierze Anonymous - Wto 01 Cze, 2010 a no chyba ze tak-ale nie martw sie wszystko niedługo wroci do normy bizon - Wto 01 Cze, 2010 czekam na to, wtedy mozna zaoszczedzic na wymianach - tylko sie dolewa ade - Śro 02 Cze, 2010 przeplywka?
powinno wszysytko pokazac na kompie.. chyba model 97 ma juz w czasie rzeczywistym monitoring wszystkich czujnikowM - Śro 02 Cze, 2010 jedz zbadaj mieszankę, jak przelewa to juz dalej sie znajdzie problem.
lub poniuchaj spaliny tylko nie za dlugo Anonymous - Śro 02 Cze, 2010 przypomniałem sobie ze kilka dni temu zalałem w trasie wyjątkowo chuyowe paliwo(auto słabo jechało,silnik nierówno chodził),co prawda juz je wyjezdziłem ale czy to mogło miec jakis wpływ??M - Śro 02 Cze, 2010 to mogl byc początek awarii ktory odczułeś jako zle paliwoAnonymous - Śro 02 Cze, 2010 Podciśnienie może jakieś odpięte? Równo chodzi?
Kolegi 530 też podobnie pali Anonymous - Śro 02 Cze, 2010 sprawdź czy nie masz szmaty w dolocie Anonymous - Śro 02 Cze, 2010 zrobiłem szybkie oględziny-wszystko podpięte,ale chyba wisco sie zepsuło bo wentylator chodzi cały czas na zimnym silniku,a jesli sie nie myle to powinien sie załączac dopiero po rozgrzaniu przy wzroscie temperaturyNath - Pon 07 Cze, 2010 Jak masz odpowiednia temp. to to ze sie kreci nie jest problemem, chyba ze masz wiecznie nie dogrzany silnik. Nie kopci ? nie smierdzi spalinami? - moze wtryskiwacz ktorys sie zacina i leje jak glupi..