To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - last minute wakacje

Bonczek - Nie 13 Cze, 2010

Dooooobre Tomcat :faja:
Jakarti - Nie 13 Cze, 2010

tak,
dziekuje Tomcat za fajna wypowiedz :)

Tomcat - Nie 13 Cze, 2010

no problemo :)
GeKo - Śro 04 Sie, 2010

Panowie z racji tego że w końcu moi starzy mogą sobie pozwolić na jakiś wyjazd urlopowy, mam pytanie jakie biura podróży śmiało możecie polecić, tak żeby było jak najmniej problemów i fuckupów. Rejon podróży Grecja, Chorwacja. Cena około 2k za osobę.
Bad-i - Śro 04 Sie, 2010

w tej kasie zdecydowanie polecalbym Egipt, Tunezja, Turcja
Anonymous - Śro 04 Sie, 2010

zdecydoanie ITAKA na Puławskiej w Warszawie .... chcesz nr
GeKo - Śro 04 Sie, 2010

Bad-i napisał/a:
Egipt, Tunezja, Turcja

Dwa pierwsze odpadają, Turcja prędzej. Raczej chodzi o spokojny wypoczynek bez szaleństw. I nie w hotelach jak blokowisko.
Marcel 08, Czyli ITAKA jest OK? ale jest jakiś dobry powód żebym ogarniał urlop przez biuro z Wawy? większy wybór, lepsza cena?

PiTT - Śro 04 Sie, 2010

rozumiem, że dojazd autem odpada?
ja w tym roku wysłałem starych na 2 tyg wakacji w Chorwacji
zabookowałem im miejsce w Orebicu przez Adriatica.net - zresztą już kilka razy korzystałem z tego serwisu i zawsze byłem zadowolony
powiem tyle, nie chcieli wracać, byli zachwyceni :D
no, ale w grę wchodzi tylko dojazd własny i z tą kasą co piszesz mogą sobie pozwolić na 2 tyg. wakacji razem z dojazdem samochodem
ew. jak ma być na spokojnie to może Zakynthos?
z Triady można spokojnie ogarnąć w takiej kasie jak piszesz
np to:
http://www2.triada.pl/pre...&TypWyzywienia=

i jeszcze jedno, ja byłem z Triady właśnie na Zakynthosie i nie narzekałem, mieli najtańszą ofertę wśród "pewnych" biur
a w tym hotelu co byliśmy byli ludzie z 3 innych "droższych" biur podróży ;)

GeKo - Śro 04 Sie, 2010

PiTT napisał/a:
Raczej tak, z racji tego że Corolla nie posiada klimy a 15h w aucie dla ludzi 50+ przy 7 dniowym urlopie to będą po takiej podróży pierwsze 2 dni dochodzić do siebie to im 4 dni urlopu zostaną. Co innego jakby mieli czas jechać na 2tyg.
PiTT - Śro 04 Sie, 2010

GeKo napisał/a:
PiTT napisał/a:
Raczej tak, z racji tego że Corolla nie posiada klimy a 15h w aucie dla ludzi 50+ przy 7 dniowym urlopie to będą po takiej podróży pierwsze 2 dni dochodzić do siebie to im 4 dni urlopu zostaną. Co innego jakby mieli czas jechać na 2tyg.

fakt, 7 dni to trochę mało, więc może niech się skuszą na 10 lub 14 dni, jak już jechać to szkoda tak szybko wracać :)

M - Śro 04 Sie, 2010

O Piotruś - ja też planuje chorwację jeśli można to poradziłbyś coś dobrego :)
GeKo - Śro 04 Sie, 2010

Niestety firmy nie można zamknąć na tak długi czas. :( ale dzięki za info pomuk w pimpie czeka na Ciebie.
PiTT - Śro 04 Sie, 2010

eM napisał/a:
O Piotruś - ja też planuje chorwację jeśli można to poradziłbyś coś dobrego :)

nie ma problemu, co prawda byłem tylko 3 razy w Chorwacji, ale zawsze samochodem i trochę jej już przejeździłem
zdecydowanie polecam południową część, jest to zupełnie inna Chorwacja niż część północna ;)
Orebic to taka fajna miejscowość, że jak raz tam pojedziesz to w zasadzie nie chcesz szukać innych miejsc :D
do Dubrownika ok 80km a na Korczule stateczkiem 10 min.
http://www.orebic.com.pl/

M - Śro 04 Sie, 2010

Zajarałem się, mistrz.
Ważne są dla mnie kwestie dojazdów bo bede musiał odebrać jeszcze szwagra i szwagrową z lotniska i takie tam kwestie logistyczne. Oczywiście jadę bimmerem :)

PiTT - Czw 05 Sie, 2010

eM napisał/a:
Zajarałem się, mistrz.
Ważne są dla mnie kwestie dojazdów bo bede musiał odebrać jeszcze szwagra i szwagrową z lotniska i takie tam kwestie logistyczne. Oczywiście jadę bimmerem :)

no my byliśmy bejcą z Karlosem w miejscowości Murter, to jakieś 200km bliżej od Orebica
dała radę ;)
trzeba pamiętać że do Orebica jak się jedzie lądem to przez kawałek jedzie się przez Bośnię a tam jeszcze trzeba zieloną kartę, z tego co kojarzę to masz w mBanku OC, więc lipa bo oni nie dają, ew. można dokupić, ale to chyba droga impreza
można też promem się dostać tyle że one kursują co kilka godzin