Jak chce tylko tydzień chodzić to najlepszy będzie
ObrazekxD
wyjebało go po sterydach jak satelite w kosmos
jak to początek Twojej przygody z siłownią to grubo 3 tygodnie musisz małymi ciężarami rozruszać swoje djupsko KonradMK - Pią 18 Cze, 2010
rabarbar napisał/a:
no to nie jest tak ze chce chodzic tylko tydzien,po prostu nastepny tydzien mam wolny wiec uznałem zeby zacząc a pozniej kontynuowac na statku(na kazdym jest siłka)
wiesz jak wyglada siłownia na statku? będziesz koks wrzucał łopatą do pieca - klasa ekonomiczna Plus
PS Kamilrower, ty mój anaboliczny mentorze, a co powiesz na Vinstrol?Anonymous - Pią 18 Cze, 2010 nie koks a mazut i nie wrzucał a wybierał....
aha z tym szprycowaniem to był taki żarcikJanusz - Pią 18 Cze, 2010
rabarbar napisał/a:
na statku(na kazdym jest siłka)
fajnie musi sztangą bujać 106 - Pią 18 Cze, 2010 Barejka - Pią 18 Cze, 2010 na mase polecam rowniez
budzik - Pią 18 Cze, 2010
Barejka napisał/a:
na mase polecam rowniez
Lepiej nie,znajomi po świńskiej paszy czuli się dziwnie,a kupili tylko dlatego,że była najtańsza i największa Vlodarsky - Pią 18 Cze, 2010 ale to jest smutne taki syf brać... kiedyś mi przez myśl przeszło ale się opamiętałem...Cassis - Pią 18 Cze, 2010
Ciulowa pasza, świniaki stają się po niej agresywne kamil - Pią 18 Cze, 2010 zestaw imprezowy - klatka & biceps, w Wawie tylko to się trenuje przed wakacjami Vlodarsky - Pią 18 Cze, 2010
kamil napisał/a:
zestaw imprezowy - klatka & biceps, w Wawie tylko to się trenuje przed wakacjami
a kuracje przyjmuje się przez żyłe na penisie !! lepiej się rozprowadza po organiźmie.kamil - Pią 18 Cze, 2010 hahahhaKamilbike - Sob 19 Cze, 2010 Konrad, jesli wino to z krotkim, a potem srednim tesciem, bo rozumiem ze chcesz zrzucic troche fatu. Winem sie wycinasz przyokazji troche poprawiajac 'twardosc' miesnia. Od razu wyprzedze pytanie. Nie twardosci penisa nie poprawi sie tym
Jesli chodzi o propionat ( krotki tesc ) to jest on dobry na rozpedzenie kuracji, pozniej zazwyczaj wchodzi siena cos dluzszego typu Omnadren czy Sustanon, ew Prolongatum (dlugi tesc ). Krotiego tescia strzaly robi sie co 2 dni, wiec raczej watpie zeby ktos jechal na tym 3mc, bo bedzie mial takie zrosty w miejscach iniekcji, ze sie posra z bolu wbijajac igle kolejny raz po 2mc Chyba ze bedzie obstrzeliwal sobie kazdy miesien po koleji
Na poczatek to nie brac w ogole odzywek, jesli juz to kupic jakies witaminy typu Vit min 75 fimy NOW albo Special Two. Vit min lepsze bo ma wiecej witaminy B ktora wspomaga przyswajanie bialka. Pierwsze 2 tyg leciec obiegowy trening czyli kazda maszyna na silowni po 2-3 seie malym ciezrem, a pozniej dopiero rozbic sobie trening na poszczegolne partie miesniowe i zaczac wchodzic z ciezarem wyzej i dodac np 1 serie do kazdego cwiczeniaM - Sob 19 Cze, 2010 Widziałem dzisiaj takiego wieprza, sorry ale tacy naładowani koksiarze to kalecy.