To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - na siłke sie wybieram!!!

MoRToN - Pią 18 Cze, 2010

Odrazu na grubo widze :D
Stacho - Pią 18 Cze, 2010

Yarko napisał/a:
Cassis napisał/a:
Jak chce tylko tydzień chodzić to najlepszy będzie
ObrazekxD

:boob

wyjebało go po sterydach jak satelite w kosmos ;D

jak to początek Twojej przygody z siłownią to grubo 3 tygodnie musisz małymi ciężarami rozruszać swoje djupsko ;)

KonradMK - Pią 18 Cze, 2010

rabarbar napisał/a:
no to nie jest tak ze chce chodzic tylko tydzien,po prostu nastepny tydzien mam wolny wiec uznałem zeby zacząc a pozniej kontynuowac na statku(na kazdym jest siłka)

wiesz jak wyglada siłownia na statku? :D :D :D będziesz koks wrzucał łopatą do pieca - klasa ekonomiczna Plus :D

PS Kamilrower, ty mój anaboliczny mentorze, a co powiesz na Vinstrol?

Anonymous - Pią 18 Cze, 2010

nie koks a mazut i nie wrzucał a wybierał.... :rotfl: :rotfl:

aha z tym szprycowaniem to był taki żarcik

Janusz - Pią 18 Cze, 2010

rabarbar napisał/a:
na statku(na kazdym jest siłka)

fajnie musi sztangą bujać :D

106 - Pią 18 Cze, 2010

:rotfl:
Barejka - Pią 18 Cze, 2010

na mase polecam rowniez

budzik - Pią 18 Cze, 2010

Barejka napisał/a:
na mase polecam rowniez

Lepiej nie,znajomi po świńskiej paszy czuli się dziwnie,a kupili tylko dlatego,że była najtańsza i największa :rotfl:

Vlodarsky - Pią 18 Cze, 2010

ale to jest smutne taki syf brać... kiedyś mi przez myśl przeszło ale się opamiętałem...
Cassis - Pią 18 Cze, 2010

Barejka napisał/a:
na mase polecam rowniez
Obrazek

Ciulowa pasza, świniaki stają się po niej agresywne xD

kamil - Pią 18 Cze, 2010

zestaw imprezowy - klatka & biceps, w Wawie tylko to się trenuje przed wakacjami ;)
Vlodarsky - Pią 18 Cze, 2010

kamil napisał/a:
zestaw imprezowy - klatka & biceps, w Wawie tylko to się trenuje przed wakacjami

a kuracje przyjmuje się przez żyłe na penisie !! lepiej się rozprowadza po organiźmie.

kamil - Pią 18 Cze, 2010

hahahha
Kamilbike - Sob 19 Cze, 2010

Konrad, jesli wino to z krotkim, a potem srednim tesciem, bo rozumiem ze chcesz zrzucic troche fatu. Winem sie wycinasz przyokazji troche poprawiajac 'twardosc' miesnia. Od razu wyprzedze pytanie. Nie twardosci penisa nie poprawi sie tym :P

Jesli chodzi o propionat ( krotki tesc ) to jest on dobry na rozpedzenie kuracji, pozniej zazwyczaj wchodzi siena cos dluzszego typu Omnadren czy Sustanon, ew Prolongatum (dlugi tesc ). Krotiego tescia strzaly robi sie co 2 dni, wiec raczej watpie zeby ktos jechal na tym 3mc, bo bedzie mial takie zrosty w miejscach iniekcji, ze sie posra z bolu wbijajac igle kolejny raz po 2mc :P Chyba ze bedzie obstrzeliwal sobie kazdy miesien po koleji ;)

Na poczatek to nie brac w ogole odzywek, jesli juz to kupic jakies witaminy typu Vit min 75 fimy NOW albo Special Two. Vit min lepsze bo ma wiecej witaminy B ktora wspomaga przyswajanie bialka. Pierwsze 2 tyg leciec obiegowy trening czyli kazda maszyna na silowni po 2-3 seie malym ciezrem, a pozniej dopiero rozbic sobie trening na poszczegolne partie miesniowe i zaczac wchodzic z ciezarem wyzej i dodac np 1 serie do kazdego cwiczenia

M - Sob 19 Cze, 2010

Widziałem dzisiaj takiego wieprza, sorry ale tacy naładowani koksiarze to kalecy.