HydePark - stuki - temat ewaluował do "w jakim się stuka najlepiej
Młody Papież - Wto 20 Lip, 2010 może to francuz(?)Cartoon - Wto 20 Lip, 2010 albo ford??kaco_d - Wto 20 Lip, 2010 mi np.w aucie trzeszczy
co sie naszukałem...okazało się, że to koło zapasowe ruszało sie w koszu.
A stukało mi np w zawieszeniu...tylne i walił stabilizator.
Tak się chciałem podzielić moimi doświadczeniami niewielkimi Vlodarsky - Wto 20 Lip, 2010 kaco_d,
nie kumasz tematu... za bardzo technicznie do tego podchodzisz... chodzi o stuk jakiś !!Jakarti - Wto 20 Lip, 2010 u mnie stuka
do dzisiaj nie wiem co to..
zeby to jakos zdiagnozowac stukam jak czesto moge.. a nuż sie naprawi
pisowania "nuż"
http://www.obcyjezykpolsk...=archive&id=183
i pewnie kilka innych wątkow z googli Vlodarsky - Wto 20 Lip, 2010 Kuba i o to chodzi !! mi to w samochodzie coś stuka - w nibieskim (jeśli komuś to pomoże to proszę o podpowiedź co to może być) aaa i w czerwono biało niebieskim też mi trochę coś stuka kaziu1985pn - Wto 20 Lip, 2010 dopóki stuka w aucie to dobrze gorzej jak już nie można rasta - Wto 20 Lip, 2010 U mnie stuka wszystko, w dodatku puka i czeszczy oraz klekocze i kolebocze
I qarwa tesz nie mam pojencia co to morze byc kubas - Wto 20 Lip, 2010 A ja myślałem że we wszystkich samochodach stuka, mój pug jak z fabryki wyjeżdżał to podobno już stukał.martin.h - Wto 20 Lip, 2010 - Stuk, stuk.
- Kto tam?
Dobry temat, najważniejsze że w technicznym Anonymous - Śro 21 Lip, 2010 Mnie (nie Mi) w beemce jakiś wał stukał spod podłogimi - Śro 21 Lip, 2010 u mnie w samochodzie też miałem jakieś takie bicie z tyłu jakby, bicie konia to chyba było, nie jestem pewien...Vlodarsky - Śro 21 Lip, 2010
martin.h napisał/a:
Dobry temat, najważniejsze że w technicznym
fakt - nie powinien tu być, ale dzięki temu każdy może sobie powiedzieć, że coś mu stuka i lżej się na sercu robi jak zobaczy, że każdemu coś stuka, kolebocze, chrobocze, mruczy itd bez zbędnego dochodzenia co to. Po prostu tak być musi Jakarti - Śro 21 Lip, 2010 a co Ty mnie tam zmieniales? anjas - Śro 21 Lip, 2010 u mnie w preludzie lalunia, igiełka. Nic nie stuka nic nie puka.