vitesse - Nie 25 Lip, 2010 blaszki sa czasami z kolckamiGreg - Nie 25 Lip, 2010 Ale chyba nie blaszki prowadzące klocek... Tych z klockami nie widziałem, jedynie te "górne".vitesse - Pon 26 Lip, 2010 no własnie mowie o tych blaszkach prowadzacych klocekjarek-malopolska - Wto 27 Lip, 2010 Dokładnie, z blaszkami jest lipa ale uwaga !! Blaszki są różniej wielkości, np. inny wymiar blaszek jest do 4-ro tłoczkowych brembo z 406 a inny do 4-ro tłoczkowych Brembo z BMW czy Alfy Romeo.. Grzesiek VTS - Wto 27 Lip, 2010 RYba kup sobie te zaciski ale kompletne bo znow bedzie , twe tarcze sa juz spenkane wiec .... a szkoda gadaccccc Ryba - Wto 27 Lip, 2010 Nie no, jak kupie zaciski to kupie komplet jakiś nowych, drogich tarcz również.
Spokojna głowa.Anonymous - Wto 27 Lip, 2010 Drogi rybeńko ,a jakie Ty felgi masz? Bo może być problem iQ - Wto 27 Lip, 2010 Moje sa kompletne, stan mega zayebisty. Jak bede w polszy to moge je opylic Janusz - Wto 27 Lip, 2010
iQ napisał/a:
stan mega zayebisty
czyli świeżo lakierowane w antracyt ??Ryba - Wto 27 Lip, 2010 standardowe speedline 15'.
Pakuje do niego dystanse sparco 16mm i powinno być tip top.
A jak nie to hój
ALE JAK TO SIĘ MÓWI - CI KTÓRZY RYZYKUJĄ ŻYJĄ KRÓTKO, ALE CI KTÓRZY NIE RYZYKUJĄ NIE ŻYJA WCALE.
iQ - Wto 27 Lip, 2010
Janusz napisał/a:
iQ napisał/a:
stan mega zayebisty
czyli świeżo lakierowane w antracyt ??
Nie rozrozniam kolorow wiec chyba antracyt rasta - Wto 27 Lip, 2010
iQ napisał/a:
Moje sa kompletne, stan mega zayebisty. Jak bede w polszy to moge je opylic
To już wiesz do kogo się z nimi zgłosić iQ - Wto 27 Lip, 2010 Jak bede mial foty, itp to zrobie temat chyba ze zglosi sie ktos bardzo zainteresowany
Juz nie zasmiecam rybie tematu.rasta - Wto 27 Lip, 2010 No przecie się zgłosił qarwa iQ - Wto 27 Lip, 2010 zobaczymy co powie ryba, pytal sie o nie juz wczesniej