Jakarti - Pią 30 Lip, 2010 Kondziu - i po to to kombi Ci potrzebne?
siedz na dupie i nie jedz do chalup - najprosciej i najtaniej KonradMK - Pią 30 Lip, 2010
eM napisał/a:
Dlaczego x4?
ktoś musi po mnie przyjechać z 3M do Krynicy, odwieźć do Chałup, potem wrócić do 3M, następnego dnia znwou do Chałup, do Krynicy i powrót do 3M.M - Pią 30 Lip, 2010 bes sęsuAnonymous - Pią 30 Lip, 2010 zawsze możesz kraulem pcs - Pią 30 Lip, 2010 na jet ski sie w 40 minut uwiniesz! bez korkow, tylko natankuj do pelna bo na skuterze siechujowo spi na srodku zatokiJacek - Pią 30 Lip, 2010 z Krynicy do Chałup przez zatokę? M - Pią 30 Lip, 2010 Nieźle by sobie dupę otłukł na fali pcs - Pią 30 Lip, 2010 ma 70km, jak nie bedzie wialo to gora 50minut, fryz akurat sie ulozy tylko nie wiem czy otryma kieliszek w rece KonradMK - Pią 30 Lip, 2010 hehehe, a tak na serio to bieda straszna. jedyne połączenie to PKS Krynica - Gdańsk a potem PKP Gdańsk-Gdynia-Chałupy. Lipa.M - Pią 30 Lip, 2010
KonradMK napisał/a:
hehehe, a tak na serio to bieda straszna. jedyne połączenie to PKS Krynica - Gdańsk a potem PKP Gdańsk-Gdynia-Chałupy. Lipa.
No przecież Ci napisałem.
A co ty myślałeś ze będziesz miał połączenie lotnicze?Jacek - Pią 30 Lip, 2010 albo taxi HELLJakarti - Pią 30 Lip, 2010 jak taxi HELL to moze go Bart podrzuci w 666 ? KonradMK - Pią 30 Lip, 2010
eM napisał/a:
KonradMK napisał/a:
hehehe, a tak na serio to bieda straszna. jedyne połączenie to PKS Krynica - Gdańsk a potem PKP Gdańsk-Gdynia-Chałupy. Lipa.
No przecież Ci napisałem.
A co ty myślałeś ze będziesz miał połączenie lotnicze?
Myślałem że jest bezpośredni PKS na Hel. A tu nawet z przesiadką w Gdyni wyjdzie. Jadę autem.Anonymous - Pią 30 Lip, 2010 wodolotem cieciu bedzie najszybciej chyba do Jastari z Gdańska ze starówki PiTT - Pią 30 Lip, 2010 głód w Etiopii przy Twoich problemach to mały Miki