Barejka - Wto 03 Sie, 2010 Czesio, masz pole do popisu zeby wystartowac w trackdayu pierwszy raz a nie do gsmp startujesz TomsoN - Wto 03 Sie, 2010 Fajna traska
Czesia nie będzie, będzie zwiedzał Szwecję.
Nie będzie pedzia Anonymous - Wto 03 Sie, 2010 od 18 jestem w Szwecji wiec nie mam jak Barejka - Wto 03 Sie, 2010 Czesio, w takim razie zwracam honor, gdyby nie mody ktore planuje w aucie tez pewnie wpadlbym ade - Wto 03 Sie, 2010 do kiedy wplata kasy??rasta - Wto 03 Sie, 2010
TomsoN napisał/a:
Fajna traska
Hehe on-board z Lap Race, zapraszam 28.08 na kolejną eliminację M - Śro 04 Sie, 2010 ołrajt men,
zaliczka wpłacona, termin potwierdzony.
1.Można jeździć jedno auto dwóch kierowców
2.Trasa będzie bezkolizyjna - czyli będzie mogło jednocześnie śmigać kilka samochodów
Będzie można robić sobie jazdę "zderzak w zderzak" jak ktoś ma potrzebę sie pościgać.
Ogolnie zrobią nam taka próbę jaką chcemy (szybka,wolna etc).
3.Wróbel będzie jeździć z nami wg naszych potrzeb - nie ma żadnego reżimu jeżdzenia z instruktorem.
Jakieś pytania?rasta - Śro 04 Sie, 2010 Gitara Janusz - Śro 04 Sie, 2010 shit, szkoda ze nie ogarnę tego wyjazdu bo zapowiada się fajnie Anonymous - Śro 04 Sie, 2010 ile tak średnio człowiek odbębni przejazdów w tych godzinach ?
wypad organizowany dla weteranów ?
trzeba być zrzeszonym w korporacji HH żeby ogarnąć tą imprezę ?pP - Śro 04 Sie, 2010
tntech.pl napisał/a:
ile tak średnio człowiek odbębni przejazdów w tych godzinach ?
tyle, że będziesz miał dość
tntech.pl napisał/a:
wypad organizowany dla weteranów ?
dla wszystkich
tntech.pl napisał/a:
trzeba być zrzeszonym w korporacji HH żeby ogarnąć tą imprezę ?
skoro czytasz to znaczy, że również możesz jechać anjas - Śro 04 Sie, 2010 Maciek, super wiadomości
Gitarra!Cartoon - Śro 04 Sie, 2010 Mistrz!
Odliczanie czas zacząć:
16 dni , 22h 40 minut do startu Anonymous - Śro 04 Sie, 2010 to szpoko ja ogarnę swap hebla, kolektor i pare innych pierdół oraz styka mi $$ to będę
do kiedy jest ostateczny termin wpisów na listę oraz wpłat ?anjas - Śro 04 Sie, 2010 kurcze, eM, na jakie konto wpłacić kaskę, bo w temacie nie ma