Za raz po Tobie
Temat zakończony a dla strijka poszło przywitanie Jakarti - Śro 11 Sie, 2010 to poiwedxz innym co wymyslilesz bo moze ktos inny tez by zaoszczedzil kiedys pare zl ew. dostaniesz zje bke jak np wymysliles ze pociagniesz malara luzem za swoim samochodem Młody Papież - Śro 11 Sie, 2010 najprostszy sposób, pozyczyć dokumenty i tablice od kolegi malucharza.... a nie pier...lic się z jakimis lawetami Rasputin - Śro 11 Sie, 2010
Młody Papież napisał/a:
najprostszy sposób, pozyczyć dokumenty i tablice od kolegi malucharza.... a nie pier...lic się z jakimis lawetami
Amen. Polać mu
Cytat:
wymysliles ze pociagniesz malara luzem za swoim samochodem
Nie widzę tu problemu. Kiedyś holowałem samochód ponad 400km i żadnego problemu nie było natury prawnej czy technicznej. Grunt to robić to z głową Mick - Śro 11 Sie, 2010 ale skoro pisałeś, że samochód nie ma OC ani przeglądu to niestety holować go bezpośrednio za samochodem Ci nie wolno... możesz tylko go zabrać przyczepą albo pociąć i schować do bagażnika Jacek - Śro 11 Sie, 2010
Rasputin napisał/a:
Jacek napisał/a:
jebniesz się w łeb?
Za raz po Tobie
przepraszam, jestem gejem
i twojej starejRasputin - Śro 11 Sie, 2010
Mick napisał/a:
pociąć i schować do bagażnika
O tym nie pomyslałem,a jest to chyba najlepsze rozwiązanie,co nie Jacku Jacek - Czw 12 Sie, 2010
Rasputin napisał/a:
Mick napisał/a:
pociąć i schować do bagażnika
O tym nie pomyslałem,a jest to chyba najlepsze rozwiązanie,co nie Jacku