mnie to bardzo interesuje i nie wiem co sie dzieje... ale oczywiscie nie
jestem dla ciebie partnerem do rozmowy
Janusz - Pią 13 Sie, 2010
Cytat:
mnie trochę martwi to, że najczęściej oglądane tematy są związane z pierdołami a nie techniką, motorsportem i torami.
sory stary, ale zastanów sie pzrez chwile na jakiej zasadzie sa tworzone te statystyki... to są tematy ogólne, które sa od początku forum, i dotyczą wszystkiego, a inne tematy techniczne sa chwilowe, pogada ktoś o felgach, potem o hamulcach, potem o czymś innym itp itd.. Ale tam tematy rotują, a to liczy ilość wejść i w tym momencie więcej będą miały tematy stałe. Inaczej by to mogło wyglądać gdyby była statystyka działów,M - Pią 13 Sie, 2010
mi napisał/a:
Cytat:
mi sam też byś zaktualizował pimpa porobił jakieś foty temu złomkowi. W twoich postach też siadła ilość ostatnio
po jaką cholerę mam aktualizować mego pimpa? 3 czy 4 osoby, które są zainteresowane i tak wiedzą co się dzieje, a reszta ma to w dupie. Szkoda mej klawiatury...
(a poza tym nic się i tak nie zmienia )
Nie wiem na jakiej podstawie uważasz ze reszta ma w dupie?
Ja nie mam i napewno wiekszosc osob też nie, jakbym wychodzil z takiego założenia to bym usiadł i płakał chyba tylko.Janusz - Pią 13 Sie, 2010
eM napisał/a:
Nie wiem na jakiej podstawie uważasz ze reszta ma w dupie?
Ja nie mam i napewno wiekszosc osob też nie,
+1mi - Pią 13 Sie, 2010 są pewne przesłanki wskazujące dość jednoznacznie, że mój (i nie tylko mój) pimp nie interesuje przynajmniej 5 z 10 najaktywniejszych
(eM, 106 i Janusz - wiem, wiem, dziękuję, ale jesteście w zdecydowanej mniejszości)M - Pią 13 Sie, 2010 Mi - to jest błędne koło, wrzucasz dla tych co sie interesują. Jak kogoś to nie kręci to nie będzie czytał - jedni wolą to inni tamto. Zawsze wrzuca się się dla zainteresowanych więć czekamy na apdejty - tfu aktualizacje tematu.Vlodarsky - Pią 13 Sie, 2010 Zaglądam do każdego pimpa. Zawsze mnie ciekawi kto i co zmajstrował. Francuskie szczególnie.
Janusz napisał/a:
sory stary, ale zastanów sie pzrez chwile na jakiej zasadzie sa tworzone te statystyki... to są tematy ogólne, które sa od początku forum, i dotyczą wszystkiego, a inne tematy techniczne sa chwilowe, pogada ktoś o felgach, potem o hamulcach, potem o czymś innym itp itd.. Ale tam tematy rotują, a to liczy ilość wejść i w tym momencie więcej będą miały tematy stałe. Inaczej by to mogło wyglądać gdyby była statystyka działów,
Zastanowiłem się, masz rację... stary Jacek - Pią 13 Sie, 2010
mi napisał/a:
Cytat:
mi sam też byś zaktualizował pimpa porobił jakieś foty temu złomkowi. W twoich postach też siadła ilość ostatnio
po jaką cholerę mam aktualizować mego pimpa? 3 czy 4 osoby, które są zainteresowane i tak wiedzą co się dzieje, a reszta ma to w dupie. Szkoda mej klawiatury...
(a poza tym nic się i tak nie zmienia )
chyba jest bardziej brudny co nie..to jak się nic nie dzieje? Janusz - Pią 13 Sie, 2010