To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Koloryzacja świata dla Badiego ;]

Anonymous - Śro 18 Sie, 2010

Barejka, czy Ty chcesz abym do krzesła przyrósł?;p

dobra, to chociaż niech ktoś powie jakie tematy są poblokowane dla szarych? Bo tak naprawdę to wszystko zaczęło się od tego, że założyłem temat o treningu na torze Kielce, który został przeniesiony do innego forum a tam...a tam drzwi były już zamknięte. I się zastanawiam ile ciekawych działów jest zablokowanych?

M - Śro 18 Sie, 2010

ochocho nawet są działy ukryte przed adminami, tego nikt nie wie
Bad-i - Śro 18 Sie, 2010

M napisał/a:
ochocho nawet są działy ukryte przed adminami, tego nikt nie wie

patrzac na taki avatar trudno sie nie ukrywac :D

Drone - Śro 18 Sie, 2010

MisieQ napisał/a:
I się zastanawiam ile ciekawych działów jest zablokowanych?

Masz pełne info o tym w "dział dla szarych" :>

CHRZANEK - Śro 18 Sie, 2010

MisieQ napisał/a:
założyłem temat o treningu na torze Kielce, który został przeniesiony do innego forum a tam...a tam drzwi były już zamknięte

Ale specjalnie dla Ciebie temat wrócił na swoje mniejsce - wiec nie skarż :) :) :)

Drone - Śro 18 Sie, 2010

CHRZANEK napisał/a:
MisieQ napisał/a:
założyłem temat o treningu na torze Kielce, który został przeniesiony do innego forum a tam...a tam drzwi były już zamknięte

Ale specjalnie dla Ciebie temat wrócił na swoje mniejsce - wiec nie skarż :) :) :)

To i ja może załatwię jakąś prywatę.
Temat o Radomiu z Coltami poleciał na śmietnik czy też na jakiś inny "niewidoczny" dział ?

strick - Śro 18 Sie, 2010

Jakarti napisał/a:
strick bedzie wiedzial gdzie to jest

Ostatnim razem jak Ci to dawałem, to mówiłem byś sobie to gdzieś zapisał :P
Przesyłałem Ci go przynajmniej 2 razy 3.11.2009 i 11.02.2010 :D
Teraz niestety tego nie mam...

CHRZANEK napisał/a:
MisieQ napisał/a:

wiem, wiem, ale właśnie wtedy sobie zdałem sprawę z tego, jak bardzo jestem (forumowo) ograniczony,hehe ;)

Jakarti - Śro 18 Sie, 2010

hwhehehehe, mowisz, masz, przeoczylem. przeklejam.

maj deer (sarna) fello łan (zboza)

ja piurkuje, pisze to po raz 02973846120439472153 (najwazniejsze zero na poczatku)
klub opiera sie na selekcji czlowiekow - w skrocie mowiac - lubimy Cie, zazieleniamy Cie. kochamy Cie - stajesz sie niebieski.

spoty hh.org to spotkania ludzi najczesciej na torze lub po godz. 22 ale o tym jeszcze nie moge wspomniec bo widze, ze mlody czlowiek jestes.
ostatni open meeting (metkowanie) spotkal sie z duzym zainteresowaniem znajomych naszych znajomych, innych znajomych i obcych. tradycja ( tradyszyn po slunsku ) jest taka, ze masturbujemy sie we wlasnym gronie. dopiero po wielu months ( mantach ) gdy zweryfikujemy czy jestes spoko ziom czy moze jestes dziecko neostrady zostaniesz zaszczycony zaproszeniem na spota tudziez ( dwa dziez ) tor.

badz soba, nie pajacuj na sile, ucz sie i sluchaj starszych
u nas jak w zyciu.. jestes fajny zostajesz, jestes niefajny wypad
dla zobrazowania (najelpiej wyobrazic sobie w paint'cie - malowanie obrazu) - wchodzi ktos do Ciebie do domu i albo go polubisz albo nie..
albo wyruchasz ale to na pozniej..

w kazdym razie nie ma deadlinow, ilosci postow, zycie jest niesprawiedliwe, jak ktos pewnego dnia podrapie sie po jajkach i pomysli.. oka - green him to sie zazielenisz.

panimaju?

amen.

bizon - Śro 18 Sie, 2010

Jaka, gdybym mogl, to bym ci dal pomuka ;D a nawet dwa za ponowna wklejke :D

Z to ja mogłem, i dałem pomuka ;)

dobra to mi się temat rozjaśnił, i pozostaje tera czekać na boską przychylność losu ;)

saxorulez - Czw 19 Sie, 2010

MisieQ, agrii :D