Jacek - Wto 28 Wrz, 2010 to tak jak ustalilismy, skrzynki po piwie zostawiam w garażu, moja mama będzie w domu, to ci otworzy...powodzenia Bad-i - Wto 28 Wrz, 2010 Kurde chłopaki przez ta date maja problem (mowa o Loczku i Rudym). Loczek zglosil sie na Dolnyslask jako kierowca i teraz jak nie pojedzie Gliwic to nie ma punktow do R1 i chooy.
A jak dobrze rozumiem przepisy to po zgloszeniu nie mozna zamienic kierowcy z pilotem ?Anonymous - Wto 28 Wrz, 2010 Niby nie można, ale niech dzwonią, piszą i klękają do mieczy to może sie uda106 - Wto 28 Wrz, 2010 honda gotowa? Bad-i - Śro 29 Wrz, 2010
106 napisał/a:
honda gotowa?
juz prawie tak
p.s. niestety gosc u ktorego ubezpieczyli auto Rafał Cebula zapadl sie pod ziemieqbus - Śro 29 Wrz, 2010 napewno bedize na Dolnośląskim GeKo - Śro 29 Wrz, 2010 Bad-i, To ten sam Cebula? super hiper kordynator przedstawiciel JM inżynierów z Czech i Suzuki sport europe?Anonymous - Śro 29 Wrz, 2010 Tak, ma też ubezpieczenia rajdowe. Ostatnio na stałe w SPRT z tego co wiem106 - Śro 29 Wrz, 2010 chyba o tego chodzi - http://www.youtube.com/watch?v=wtfD2-ujc1QBad-i - Śro 29 Wrz, 2010
GeKo napisał/a:
Bad-i, To ten sam Cebula? super hiper kordynator przedstawiciel JM inżynierów z Czech i Suzuki sport europe?
nie mam pojecia, chlopaki dali mu wszytkie papiery, skany, zdjecia do hondy a gosc od 2 tygodni zapadl sie pod ziemie - problem polega chyba na tym ze mial ubezpieczyc auto przed Wisla a jak wiadomo Rudy na Wisle wypakowal jarek-malopolska - Śro 29 Wrz, 2010
GeKo - Śro 29 Wrz, 2010 Bad-i, Chcesz powiedzieć że dali mu kasę i w zamian nie dostali żadnego papierka? że ubezpieczyli auto? Albo że dali mu papiery bez kasy i myślą że mają ubezpieczone auto?Bad-i - Czw 30 Wrz, 2010
GeKo napisał/a:
Bad-i, Chcesz powiedzieć że dali mu kasę i w zamian nie dostali żadnego papierka? że ubezpieczyli auto? Albo że dali mu papiery bez kasy i myślą że mają ubezpieczone auto?
GeKo nie zaglebiam sie w szczegoly bo to nie moja sprawa. Wiem ze probuja (dzwonia z roznych numerow) sie skontaktowac z gosciem a On nie odbiera od jakiegos czasu. Z tego co ja zrozumialem to dali mu papiery ale auto jeszcze chyba nie bylo ubezpieczone - chodzi o sam kontakt.martin.h - Śro 13 Paź, 2010