Techniczne - U kogo flokować deskę w okolicy Krakowa
Meehow - Nie 05 Wrz, 2010 W końcu zostawiłem ją przy okazji robienia klatki w budowarajdowek.pl, we wtorek odbieram rasta - Nie 05 Wrz, 2010 A to świnia Meehow - Nie 05 Wrz, 2010
Jakarti - Pon 06 Wrz, 2010 oni i tak wysyłaja do Rasty M - Pon 06 Wrz, 2010 rasta - Pon 06 Wrz, 2010 KonradMK - Pon 06 Wrz, 2010 jarek-malopolska - Pon 06 Wrz, 2010
rasta napisał/a:
http://www.flokowanie.com...85661fea8e40266
TO juz widziałem i dla tego ciekaw jestem zdjecia jak Meehow odbierze rasta - Pon 06 Wrz, 2010 To nie jego jarek-malopolska - Pon 06 Wrz, 2010 Wiem, że to twoje, dlatego pisze ze widziałem, bo fotki deski z saxo juz mi kiedyś przesyłałeś na PeWu, jak jeszcze miałem luźny budżet i myślałem o flokowaniu dechy a tak to puki co musze czekać na jakieś luźne $Bart - Śro 08 Wrz, 2010
Meehow napisał/a:
rasta napisał/a:
A to świnia
Pomuk w ramach rekompensaty
przepraszam, czy jak napiszę coś obraźliwego to też dostanę pomuka?
Ty SMYKU!Meehow - Śro 08 Wrz, 2010 Nie, bo mnie oszukałeś ze schowkiem jarek-malopolska - Pon 13 Wrz, 2010 Swoją drogą czy ktoś z forumowiczów (oprócz Meehowa) ściągł deche w saxo? Może bym sobie coś floknął przez zimę u Rasty ale przeraża mnie wizja dochodzenia co i jak najpierw ściagnąć oraz przypadkowego urywania śrub, kołków, zaczepów, itd? Jest gdzieś/posiada ktoś instrukcję krok po kroku jak sciągnąć deche w saxo? Gdyby była z fotkami to byłoby już idelanie.. Jak mi ktoś to ogarnie to czeka w moim temacie