ale z Ciebie uzytkownik..
chyba chodzi o to zeby nie pokazywac tych podzialow spoleczenstwa
przecież oni nic nie zobaczą
a od zawsze było wiadomo ze jest tu podziemie bizon - Czw 02 Wrz, 2010
Janusz napisał/a:
a od zawsze było wiadomo ze jest tu podziemie
a zeby wejsc do podziemia, to trzeba kleknac bo inaczej sie czlowiek pod niskim stropem nie zmiesci Janusz - Czw 02 Wrz, 2010
bizon napisał/a:
Janusz napisał/a:
a od zawsze było wiadomo ze jest tu podziemie
a zeby wejsc do podziemia, to trzeba kleknac bo inaczej sie czlowiek pod niskim stropem nie zmiesci
nie inaczej martin.h - Czw 02 Wrz, 2010
Jakarti napisał/a:
ale z Ciebie uzytkownik..
chyba chodzi o to zeby nie pokazywac tych podzialow spoleczenstwa
Co do Piotrka to nie wiem o co dokładnie poszło i nie wnikam w to, nie znam go też dobrze żeby się wypowiadać. Tak jak napisał strick Piotrek ma bardzo dużą wiedzę nt. "francuzów". Swoją sprawą widać, że od jakiegoś czasu forum ewouluje z takiego gdzie było b.dużo tematów technicznych na takie o "dupie", nad czym ubolewam.M - Czw 02 Wrz, 2010 Trzeba się przenieść w czasie dwa lata wstecz i problem będzie rozwiązany.
EEEE yyyy no tak nie da się. No właśnie.Bart - Pią 03 Wrz, 2010
M napisał/a:
Trzeba się przenieść w czasie dwa lata wstecz.
piękne to były czasy, ważyłem z 10kg mniej M - Pią 03 Wrz, 2010
Żydomason napisał/a:
M napisał/a:
Trzeba się przenieść w czasie dwa lata wstecz.
piękne to były czasy, ważyłem z 10kg mniej
Ja równieżsaxorulez - Pią 03 Wrz, 2010 ja nieBad-i - Pią 03 Wrz, 2010
saxorulez napisał/a:
ja nie
bardzo bym prosił abyś wypowiadał się na temat, w innym przypadku bede musial usuwac Twoje posty
saxorulez - Pią 03 Wrz, 2010 lepiej naucz się ogarniać nowe odloty.pl leszczu bo powiem wszystkim że dzwonisz i nie wiesz jak wyszukać Ivonę27Bad-i - Pią 03 Wrz, 2010
saxorulez napisał/a:
lepiej naucz się ogarniać nowe odloty.pl leszczu bo powiem wszystkim że dzwonisz i nie wiesz jak wyszukać Ivonę27
przyznaje bez bicia ze teraz kompletnie nie moge wyszukac nowych doop, ale przynajmniej nie popleniam tego bledu i nie tluke brzydali saxorulez - Pią 03 Wrz, 2010 Bartek chyba sie przstaniemy kolegować Mick - Pią 03 Wrz, 2010
Bad-i napisał/a:
... przynajmniej nie popleniam tego bledu i nie tluke brzydali
Nie wiem w jakiej wersji widziałeś, żonę saxoruleza, ale jak ja ją widywałem to wcale brzydka mi się nie wydała Bad-i - Pią 03 Wrz, 2010
saxorulez napisał/a:
Bartek chyba sie przstaniemy kolegować
nie zaliczam Ciebie do brzydali takze nadal mozemy sie tluc TOXIC - Sob 04 Wrz, 2010
saxorulez napisał/a:
lepiej naucz się ogarniać nowe odloty.pl leszczu bo powiem wszystkim że dzwonisz i nie wiesz jak wyszukać Ivonę27
Temat własnie zyskał w moich oczach
Łukasz podeslij jakies linki