To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Schemat saxo

106 - Pią 10 Wrz, 2010

kubas napisał/a:
Barejka napisał/a:
Panowie jak wiadomo kazdy kableke mial inny pin ewentualnie kolor w innym roczniku, ale czy wiazka numeryczna sie czyms roznila? Kazdy kabelek ma swoj numer czy z czasem te numery sie zmienialy? Bo kilka z xsi pokrywa mi sie z tymi z vts :)

Karwa Barejka, to nie tak ja rozkminiasz. Bierzesz miernik i sprawdzasz jaki kabel idzie do jakiego czujnika itd. w wiązce silnikowej. Schemat z kabinowej z xsi powinieneś już znać na pamięć i łączysz. Po numerach i kolorach to się nie odpalisz do 2012. A może i za 5 dni nawet się nie udać. Miernik i jazda.

kubas agrii..

jak masz schemat to dobrze namierza sie kable na piny z ecu... w schemacie
ecu masz na pewno rozpisane wiec bierzesz probnik i jedziesz brakujace piny

Barejka - Pią 10 Wrz, 2010

Mnie zastanawia to zasilanie pompy paliwa u siebie tego nie mialem z kompa, a tutaj jest o_O
kubas - Pią 10 Wrz, 2010

:]
jarek-malopolska - Pon 13 Wrz, 2010

a ma ktoś schemat wiązki silnikowej? Gdyby od razu wrzucić do technicznych razem z eletryczna byłoby dobrze w przyszłości ;)
Barejka - Wto 28 Wrz, 2010

Mam schemat z calego saxo dokladnie 89 stron tylko po francuzku, jak ktos chetny to podajcie gdzie to mozna wrzucic :)
Barejka - Śro 29 Wrz, 2010

O ile wiem w instalacji samochodowej jest 12v a w jednym kablu idzie 8v po wlaczeniu zaplonu, caly czas sie glowie od czego to moze byc o_O