To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Fiat Punto 2.0 16V turbo 350KM

Kamilbike - Pon 06 Wrz, 2010

przy jego cenie byloby mi juz wtedy wszystko jedno czy sprzedam czy zostawie Punto :P
ade - Wto 07 Wrz, 2010

strick napisał/a:
Kamilbike napisał/a:
ezeli mialbym kupic M3 to wolalbym evo Ma 4 drzwi i mozna latwiej fotelik z tylu zamontowac

Ale są e90(sedan) M3

i e36 tak samo:D

Bad-i - Wto 07 Wrz, 2010

Kamilbike napisał/a:
Ma 4 drzwi i mozna latwiej fotelik z tylu zamontowac :rotfl:

Nie jestem w temacie, ale czy juz mamy gratulowac przyszlemu big daddy?

KonradMK - Wto 07 Wrz, 2010

Bad-i napisał/a:
Kamilbike napisał/a:
Ma 4 drzwi i mozna latwiej fotelik z tylu zamontowac :rotfl:

Nie jestem w temacie, ale czy juz mamy gratulowac przyszlemu big daddy?

;D ;D ;D

Mick - Wto 07 Wrz, 2010

z tego co wiem, to podobno po braniu sterydów znika możliwość zostania ojcem, ja bym jednak proponował gratulować sąsiadowi lub listonoszowi...

:]

was79 - Wto 07 Wrz, 2010

:rotfl:
teraz zacznie się analiza pt: czy fujarka dobrze działa

Anonymous - Wto 07 Wrz, 2010

Mick napisał/a:
z tego co wiem, to podobno po braniu sterydów znika możliwość zostania ojcem, ja bym jednak proponował gratulować sąsiadowi lub listonoszowi...

:rotfl: http://www.sfd.pl/Sterydy_a_dzieci_-t367726.html

Bad-i - Wto 07 Wrz, 2010

Anonymous - Wto 07 Wrz, 2010

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
jarek-malopolska - Wto 07 Wrz, 2010

Szkoda :'( Swietne to punto, gdybym nie miał fury i był na kupnie juz bym dzwonił do Chwilówki i w 15 min bym był po nie :rotfl:
CHRZANEK - Wto 07 Wrz, 2010

Mick napisał/a:
z tego co wiem, to podobno po braniu sterydów znika
was79 napisał/a:
fujarka

EOT

Kamilbike - Wto 07 Wrz, 2010

Mick to niestety musisz zmienic zrodlo informacji ;) Owszem jest taka mozliwosc ze ktos kto bierze stewrydy nie bedzie mogl miec dzieci, ale to tylko iwylacznie jak robi cykle po 2-3 lata bez schodzenia z przyslowiowej igly. Przy tych co ja robie to nie martwie sie o to. Tak samo nie ma problemu z fujarka Panowie ;)

Bad-i nie no tak sobie rzucilem z tym fotelikiem, poki co dziecka sie nie spodziewamy ;) Sprzedaje Punto bo poprostu potrzebuje pieniedzy nic poza tym

k-mart - Wto 07 Wrz, 2010

a po huy Ci tyle kasy.
Sterydy chcesz kupic!

Anonymous - Śro 08 Wrz, 2010

k-mart napisał/a:
a po huy Ci tyle kasy.
Sterydy chcesz kupic!

Masakra :rotfl: :rotfl: leżę, można zamknąć forum, :rotfl: :rotfl:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

kubas - Śro 08 Wrz, 2010

;D ;D ;D ;D ;D