Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Fiat Punto 2.0 16V turbo 350KM
Kamilbike - Pon 06 Wrz, 2010 przy jego cenie byloby mi juz wtedy wszystko jedno czy sprzedam czy zostawie Punto ade - Wto 07 Wrz, 2010
strick napisał/a:
Kamilbike napisał/a:
ezeli mialbym kupic M3 to wolalbym evo Ma 4 drzwi i mozna latwiej fotelik z tylu zamontowac
Ale są e90(sedan) M3
i e36 tak samo:DBad-i - Wto 07 Wrz, 2010
Kamilbike napisał/a:
Ma 4 drzwi i mozna latwiej fotelik z tylu zamontowac
Nie jestem w temacie, ale czy juz mamy gratulowac przyszlemu big daddy?KonradMK - Wto 07 Wrz, 2010
Bad-i napisał/a:
Kamilbike napisał/a:
Ma 4 drzwi i mozna latwiej fotelik z tylu zamontowac
Nie jestem w temacie, ale czy juz mamy gratulowac przyszlemu big daddy?
Mick - Wto 07 Wrz, 2010 z tego co wiem, to podobno po braniu sterydów znika możliwość zostania ojcem, ja bym jednak proponował gratulować sąsiadowi lub listonoszowi...
was79 - Wto 07 Wrz, 2010
teraz zacznie się analiza pt: czy fujarka dobrze działaAnonymous - Wto 07 Wrz, 2010
Mick napisał/a:
z tego co wiem, to podobno po braniu sterydów znika możliwość zostania ojcem, ja bym jednak proponował gratulować sąsiadowi lub listonoszowi...
Anonymous - Wto 07 Wrz, 2010 jarek-malopolska - Wto 07 Wrz, 2010 Szkoda Swietne to punto, gdybym nie miał fury i był na kupnie juz bym dzwonił do Chwilówki i w 15 min bym był po nie CHRZANEK - Wto 07 Wrz, 2010
Mick napisał/a:
z tego co wiem, to podobno po braniu sterydów znika
was79 napisał/a:
fujarka
EOTKamilbike - Wto 07 Wrz, 2010 Mick to niestety musisz zmienic zrodlo informacji Owszem jest taka mozliwosc ze ktos kto bierze stewrydy nie bedzie mogl miec dzieci, ale to tylko iwylacznie jak robi cykle po 2-3 lata bez schodzenia z przyslowiowej igly. Przy tych co ja robie to nie martwie sie o to. Tak samo nie ma problemu z fujarka Panowie
Bad-i nie no tak sobie rzucilem z tym fotelikiem, poki co dziecka sie nie spodziewamy Sprzedaje Punto bo poprostu potrzebuje pieniedzy nic poza tymk-mart - Wto 07 Wrz, 2010 a po huy Ci tyle kasy.
Sterydy chcesz kupic!Anonymous - Śro 08 Wrz, 2010