Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] dupowóz do 10 tys
Bart - Nie 17 Paź, 2010 bardziej o twingo myślałem, chociaż to 306 brzmi kusząco...
pomyślę, pogadam z potencjalnym kupcem Jakarti - Nie 17 Paź, 2010 bart,
nie wiem jak sie zapatruje ta osoba na nissana micre, tego "pierwszego"
na allegro za niecale 10k mozna wyrwac ladne sztuki.. moja mama takim jezdzi od x lat i tam kurna nic sie nie psuje..
widzialem niedawno takiego w automacie, klima.. spoko fur strick - Nie 17 Paź, 2010 Micra nie jest zła, ale silnik 1,0 i klima to słabe połączenie... Moja dziewczyna od roku ma takie auto i jest raczej zadowolona.k-mart - Nie 17 Paź, 2010 jeszcze ewentualnie clio sport phI wchodzi w gre.
106 gti i saxo trzeba by gazowac by byly konkurencyjne.Vlodarsky - Wto 19 Paź, 2010 http://forum.hothatch.org...?t=7511&start=0
samochód ma 200 tys na szafie, mało pali i prawa półoś jest do wymiany (wymienie ją i tak niedługo...) - tak poza tym brak problemów.Bad-i - Wto 19 Paź, 2010 ja mam hundaya accenta z PL salonu od pierwszego wlasciciela - auto zyleta (i rally white color jest)Walle - Wto 19 Paź, 2010
Bad-i napisał/a:
ja mam hundaya accenta z PL salonu od pierwszego wlasciciela - auto zyleta (i rally white color jest)
koledze z forum taki raryrat proponujesz? miałem kilka razy czynienia do z tym automobilem i było to jak kara.
P.S dwoma generacjami ostatnią i przed. To moja opinia oczywiście tylko.
P.S II szukałbym Clio z 1.6 8vitr 911 - Śro 20 Paź, 2010 Ja ciągle mam do pogonienia volviaczka s40, 1.8 beniz, 98rok za jedyne 8.500zł jak dla forumowicza Konrad - Czw 30 Gru, 2010 Odkopuję, poszukuję dla ciotki coś małego do 10k, może ktoś z was ma coś sprawdzonego do sprzedania. Dobrze by było, jakby miało 4drzwi i wspomaganie.Michał - Pią 31 Gru, 2010 mx5 tylkoKonrad - Pią 31 Gru, 2010 Tak tak Misiu już widzę ciotkę w mx5
Prędzej bym jej lage dał i sobie mx zajechał Misiek_lbn - Pią 31 Gru, 2010 ja mogę doradzić meganki, za 10k można kupić ładny polift w wersji rxe, czyli raczej pełna opcja, bardzo fajne i niedużo palące silniki 1.6 16v 110KM, bardzo wygodne, o narzekaniach na nie nie słyszałem, ja ze swoją również problemów nie mam
są też diesle dla szukających oszczędności, albo dużo z benzyniaków już w LPG jak ktoś chce