Anonymous - Pon 26 Cze, 2006 nie masz seryjnego czasu na ¼?
ladnie ladnie.... to musze sie kurwa znowu wybrac do kreatora przed nastepnym spotem heheh bede Cie maltretowal z rollowanca jesli mozna...
najbardziej mi sie podoba
chayenne napisał/a:
mechanizm różnicowy z 3 trybami pracy
chayenne napisał/a:
Torsen) przedni
chayenne napisał/a:
Brembo
chayenne napisał/a:
BILSTEIN
chayenne napisał/a:
Enkel
a raczej chyba enkei
chayenne napisał/a:
Aluminiowy dach
ale w spalanie nie uwierze... pozdr.
[ Dodano: Pon 26 Cze, 2006 ]
czekam na krzywa Anonymous - Pon 26 Cze, 2006 te dane sa z internetu.. COPY & PASTE stad mogly byc literowki...
inne dane jak znajde to podesle...
ale ¼ to niska 13 podobno
[ Dodano: Pon 26 Cze, 2006 ]
JIMEK napisał/a:
ale w spalanie nie uwierze...
moje spalanie jest jak wczesniej pisalem... przy szybkiej jezdzie 13 litrow okolo...
a w miescie ciut mniej mi teraz wyszlo... 11 ale lajtowo jezdze.. choc co jakis czas musze kogos przewiezc... to i spalanie wzrasta..
mysle ze przy spokojnej jezdzie miejskiej bedzie u mnie jakies 10 litrow (o ile nie bede sie scigal co swiatla )Anonymous - Pon 26 Cze, 2006 spoko... bedziesz strick - Pon 26 Cze, 2006 chayenne Promień zawracania (m) 5,9
Taki promień to chyba przy kręconych bączkach!Anonymous - Pon 26 Cze, 2006 strick, promien = 5,9, srednica = 11,8 Loko - Pon 26 Cze, 2006 Strick złąpałeś się
Na jutro przepiszesz łądnie 100 razy definicje promienia
Dziekuje za uwage Anonymous - Wto 27 Cze, 2006 widoczneie Strick spal na lekcjach matemetyki strick - Czw 29 Cze, 2006 ups! Tak to jest gdy chce sie coś mądrego na mega kacu napisac!